Στο Ρέθυμνο η ηγεσία του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών

[χρόνος ανάγνωσης 30 δευτερόλεπτα]

Σημαντική εθιμοτυπική επίσκεψη στην Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, Μαρία Λιονή, πραγματοποίησε την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών, Αντιπτέραρχος Κωνσταντίνος Καραμεσίνης, συνοδευόμενος από τον Β’ Αντιπρόεδρο του ΔΣ, Αντιστράτηγο Ιωάννη Τζουνάκο.
 Η κυρία Μαρία Λιονή υποδέχθηκε εγκάρδια τους δύο αξιωματούχους, δίνοντάς τους την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις δράσεις της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η σημαντική συνεργασία με το Στρατιωτικό Μουσείο Χρωμοναστηρίου, το οποίο φιλοξενεί τακτικά πολιτιστικές εκδηλώσεις που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον των κατοίκων και επισκεπτών του Ρεθύμνου.
          Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι δύο πλευρές συζήτησαν τις προοπτικές ανάπτυξης συνεργασίας μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης και του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών. Η συνεργασία αυτή αναμένεται να ενισχύσει την πολιτιστική προσφορά της περιοχής, προβάλλοντας την ιστορική και στρατιωτική κληρονομιά της Ελλάδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω