Συνέδριο Ιχθυοκαλλιέργειας

[χρόνος ανάγνωσης 38 δευτερόλεπτα]

Το Συνέδριο Ιχθυοκαλλιέργειας 2024, θα διεξαχθεί 28 και 29 Ιουνίου 2024, στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, με θέμα «Προσδιορίζοντας Ένα Ανθεκτικό Μέλλον». Στόχος του Συνεδρίου, είναι να λειτουργήσει ως οδηγός για την διαμόρφωση ενός ανθεκτικού μέλλοντος για την Ιχθυοκαλλιέργεια στην Ελλάδα, τη Μεσόγειο, τις Αραβικές χώρες. 
          Οι πρωταρχικοί στόχοι περιλαμβάνουν την αντιμετώπιση των προκλήσεων που σχετίζονται με τις επενδύσεις στον κλάδο, της κλιματικής αλλαγής μέσω της προώθησης βιώσιμων και περιβαλλοντικά υπεύθυνων πρακτικών, την ενθάρρυνση της καινοτομίας και της υιοθέτησης προηγμένων τεχνολογιών στην ιχθυοκαλλιέργεια, την διερεύνηση της τρέχουσας και προβλεπόμενης παγκόσμιας ζήτησης για προϊόντα ιχθυοκαλλιέργειας και την προώθηση της διεθνούς συνεργασίας και συμπράξεων.
          Στο Συνέδριο ήδη συμμετέχουν εξήντα επτά ομιλητές από 16 χώρες, Ελλάδα, Κύπρος, Ινδία, Μεγάλη Βρετανία, Γαλλία, Νορβηγία, Γερμανία, Δανία, Ισπανία, Ισλανδία, Ισραήλ, Ιταλία, Ινδία, Βέλγιο, Πορτογαλία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.
          Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ), την Επιστημονική συνεργασία του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας Υπουργείο Ανάπτυξης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω