[χρόνος ανάγνωσης 21 δευτερόλεπτα]
Κρητικές συνταγές στα a la carte εστιατόρια των Gruise Ferries Festow και Knossos Palace των Μινωικών γραμμών, του Ομίλου Grimaldi, θα μπορούν να γευτούν οι επιβάτες, μετά την απονομή του σήματος ποιότητας «Κρητική Κουζίνα» της Περιφέρειας Κρήτης, από τον Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης, Αγροτικής Οικονομίας, Σταύρο Τζεδάκη.
Οι δώδεκα συνταγές με αγνές πρώτες ύλες που προέρχονται από παραγωγούς της Κρήτης, αυθεντικά παραδοσιακά πιάτα με φρέσκα υλικά από την Κρητική γη και θάλασσα, φέρουν την υπογραφή της μαγείρισσας Νεκταρίας Κοκκινάκη, που με έμπνευση από τις ρίζες της επιμελείται ένα μενού «ωδή» στη μινωική γη.