Τουριστικές πρακτικές εκπαίδευσης & κατάρτισης

[χρόνος ανάγνωσης 42 δευτερόλεπτα]

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμα έργο από το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων (ΜΑΙΧ) στα πλαίσια του προγράμματος ERASMUS+ και συγκεκριμένο το έργο «VET International Consortium for Tourism and Environment – VETITEC, Project n. 2023-1-IT01-KA121-VET_000139373», στον τομέα του τουριστικού κλάδου του Ν. Χανίων.
          Το έργο αυτό αφορούσε την υλοποίηση μαθητείας/κατάρτισης 26 Ιταλών σπουδαστών από τη Δημόσια Σχολή Τουρισμού Alberghiero του Σπολέτο της Ιταλίας κατά το διάστημα από 6 Ιουνίου έως 4 Ιουλίου 2024 σε διάφορες επιχειρήσεις του Νομού Χανίων με στόχο την απόκτηση επαγγελματικών προσόντων, γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων μέσω της έκθεσης σε πραγματικό εργασιακό περιβάλλον καθώς και στην ενίσχυση των εμπειριών των μαθητευόμενων, που σχετίζονται με την εργασία – εκπαίδευση σε διεθνές πλαίσιο.
          Το έργο ταυτόχρονα συνέβαλλε στη συνεργασία εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, στην ανταλλαγή καλών πρακτικών εκπαίδευσης και κατάρτισης, αλλά και στην ενδυνάμωση της φιλίας μεταξύ των δύο χωρών. 
          Μάλιστα την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024 πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης του έργου και απονεμήθηκαν τα πιστοποιητικά μαθητείας – κατάρτισης στους Ιταλούς εκπαιδευόμενους στο Συνεδριακό Κέντρο του ΜΑΙΧ, έχοντας την ευκαιρία να πάρουν και μια τελευταία γεύση από τα κρητικά παραδοσιακά προϊόντα που τους προσφέρθηκαν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω