Το μέλλον της Παιδείας

Η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης (ΟΑΚ), θα τιμήσει τη μνήμη των Τριών Ιεραρχών, Προστατών της Ελληνικής Παιδείας και των Γραμμάτων, με μία σεμνή διαδικτυακή εκδήλωση, το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 17:00, με σκοπό τον από κοινού προβληματισμό για το μέλλον της Παιδείας του τόπου μας και κυρίως με επίκεντρο την ελληνική γλώσσα, γραπτή και προφορική. Η εκδήλωση είναι στο πλαίσιο να κρατηθεί ζωντανό το όραμα της Παιδείας και ιδιαίτερα κατά την εποχή της πανδημίας.
Ο ΟΑΚ επισημαίνει ότι «η περίοδος που διανύουμε δεν είναι καθόλου ευχάριστη για τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τις οικογένειές τους. Η φετινή χρονιά θα είναι και αυτή απρόβλεπτη, δύσκολη και μεταβατική. Οι απότομες αλλαγές, που συντελούνται στις κοινωνίες, θα έχουν επίδραση στα επόμενα χρόνια, διαμορφώνοντας νέες πραγματικότητες».
Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο καθηγητής Γλωσσολογίας Γεώργιος Μπαμπινιώτης,
Τον συντονισμό θα έχει ο Δρ Κωνσταντίνος Β. Ζορμπάς, Γενικός Διευθυντής της ΟΑΚ, ενώ οι Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κρήτης κα Στεργιανή Ζανέκα (ΠΕ02) και κ. Δημήτριος Νικολακόπουλος (ΠΕ05) θα υποβάλουν στον ομιλητή ερωτήματα σχετικά με το –προς συζήτηση– θέμα.
Η εκδήλωση θα μεταδοθεί από το διαδικτυακό κανάλι του Ιδρύματος στο σύνδεσμο: https://bit.ly/2J7COjq.

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω