Υψηλές παροχές Υβριδικών Τηλεοπτικών Υπηρεσιών

[χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό και 46 δευτ.]

Σε επέκταση της συνεργασίας της με το Mega TV προχώρησε η εταιρία Anixe.Net παρέχοντας τη νέα έκδοση του HbbTV Media Player στους χρήστες της Υβριδικής Πλατφόρμας του καναλιού. Αξίζει να σημειωθεί ότι η παροχή των συγκεκριμένων υπηρεσιών διατίθεται για πρώτη φορά από τηλεοπτικό κανάλι σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο.
          Ο νέος HbbTV Media Player παρέχει πλέον μία από τις πιο πρωτοποριακές καινοτόμες υπηρεσίες με την παροχή «Στιγμιότυπων» (Thumbnails). Μέσα από τις νέες υπηρεσίες η πλοήγηση στα VoD (Video on Demand) γίνεται ακόμα πιο άνετη! Πλέον υπάρχει η δυνατότητα προβολής thumbnails ακριβής χρονικής αναπαράστασης, δίνοντας στους θεατές τη δυνατότητα να επισκέπτονται με άνεση τις αγαπημένες τους στιγμές.
          Η Υβριδική Τηλεόραση (HbbTV – Hybrid Broadcast Broadband TV) είναι ένα πρότυπο εκπομπής που επιτρέπει σε διαδικτυακές υπηρεσίες να ενώνονται ή να συνδέονται στο γραμμικό πρόγραμμα προβολής. Οι προβλεπόμενοι δέκτες είναι οι χρήστες τηλεοράσεων με σύνδεση στο Διαδίκτυο (Smart TV). Με την Υβριδική Τηλεόραση, οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε μια ποικιλία διαδικτυακών υπηρεσιών, όπως:
• Άμεση διαθεσιμότητα περιεχομένου – Video on Demand (VoD).
• Ζωντανή Μετάδοση – live streaming.
• Εφαρμογές προγράμματος προβολής ανάμεσα σε άλλες εμπλουτισμένες υπηρεσίες, άμεσα στην τηλεόρασή τους – σε μια απόλυτα ομαλή εμπειρία θέασης.
          Η υβριδική τηλεόραση (HbbTV) ενεργοποιείται με τη χρήση του «Κόκκινου Κουμπιού» στο τηλεχειριστήριο. Οι χρήστες περιηγούνται μέσω των υπηρεσιών με τα συμβατικά πλήκτρα πλοήγησης (συμπεριλαμβανομένου του πλήκτρου ΟΚ και των χρωματισμένων κουμπιών).  
          Η πιο πρόσφατη έκδοση του πρότυπου HbbTV περιλαμβάνει υποστήριξη προσαρμοζόμενης ροής βίντεο μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης, εξασφαλίζοντας το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα στις οθόνες σας. 

Anixe.Net 
Η Anixe.Net ιδρύθηκε το 2020 και έχει έδρα στο Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης. Η Anixe.Net είναι μέλος της DVB και της HbbTV.org.  
Η εταιρία παρέχει υπηρεσίες για την παροχή Υβριδικών Τηλεοπτικών Υπηρεσιών σε συνάρτηση με το πρωτόκολλο HbbTV, επιτρέποντας την ταυτόχρονη εκπομπή περιεχομένου μέσω Διαδικτύου, Δορυφορικών και Επίγειων πηγών ενώ παράλληλα παρέχει μια ευρεία επιλογή πρόσθετων υπηρεσιών πολυμέσων. 
Οι υπηρεσίες της εταιρίας αφορούν σε: 
• Έρευνα και ανάπτυξη εφαρμογών υβριδικής τηλεόρασης
• Δημιουργία ταινιοθήκης – αρχείου τηλεοπτικών σταθμών – VoD (Video on Demand)
• Ζωντανά νέα
• Υπηρεσίες Διαφήμισης σε υβριδικό περιβάλλον (Switch In Videos-Banners)
          Η Anixe.Net διαθέτει σημαντική τεχνογνωσία στον κλάδο της υβριδικής τηλεόρασης HbbTV και μεγάλη εμπειρία στον τομέα των επενδύσεων και των επιχειρηματικών πρωτοβουλιών.  
          Η εταιρεία έχει παρουσία σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Γερμανία, η Πολωνία και η Ολλανδία και έχει συνεργαστεί με περισσότερους από 75 τηλεοπτικούς σταθμούς πανευρωπαϊκά.  
          Στον ελληνικό χώρο η εταιρία έχει ήδη συνεργασία με τους ακόλουθους τηλεοπτικούς σταθμούς: ΣΚΑΙ (2020), MEGA (2021), ANT1 (2022), STAR (2022), ALPHA (20222), ΕΡΤ1-ΕΡΤ2-ΕΡΤ3-ERTFLIX (2017), BEST TV & BLUE SKY (2022).
          H εταιρία έχει επίσης συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό ΡΙΚ στην Κύπρο από το 2021 και πρόσφατα, το 2024 ξεκίνησε συνεργασία με τον τηλεοπτικό όμιλο Rotana σε Αίγυπτο και Σαουδική Αραβία και το Roya TV στην Ιορδανία.  Τέλος, η εταιρεία έχει στενή συνεργασία τα τελευταία χρόνια με κορυφαίους κατασκευαστές έξυπνων συσκευών όπως η SAMSUNG και η LG.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω