Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας

[χρόνος ανάγνωσης 38 δευτερόλεπτα]

Το 15ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας επιστρέφει στις 6, 7 και 8 Δεκεμβρίου 2024, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, φέρνοντας μαζί του τρεις ημέρες αφιερωμένες στο μέλι και τα θαυματουργικά προϊόντα της μέλισσας. Με τη φήμη του ως η μεγαλύτερη διοργάνωση για τον μελισσοκομικό τομέα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, το φεστιβάλ υπόσχεται να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες και πλούσιες γνώσεις στους επισκέπτες του.
          Σύμφωνα με τους διοργανωτές περισσότεροι από 300 Έλληνες παραγωγοί θα συμμετάσχουν στο φεστιβάλ, παρουσιάζοντας τα προϊόντα τους στο ευρύ κοινό. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν μοναδικές ποικιλίες ελληνικού μελιού, σε συνδυασμό με υπερτροφές υψηλής βιολογικής αξίας, καθώς και προϊόντα γαστρονομίας, ομορφιάς και ευεξίας, φτιαγμένα από εξαιρετικής ποιότητας μέλι και φυσικές πρώτες ύλες από όλη την Ελλάδα.
          Με τη διοργάνωση αυτή, οι επαγγελματίες του χώρου, οι παραγωγοί και οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να συνδεθούν, να ανταλλάξουν απόψεις και να προωθήσουν περαιτέρω το ελληνικό μέλι σε διεθνές επίπεδο. Το 15ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού αποτελεί έναν μοναδικό θεσμό που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω