Χορεύουμε για την «Ηλιαχτίδα»

[χρόνος ανάγνωσης 46 δευτερόλεπτα]

«Χορεύουμε για την Ηλιαχτίδα» με σκοπό την στήριξη του έργου του Συλλόγου παιδιών με νεοπλασία «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ», την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024 και ώρα 21:00, στο Κηποθέατρο Ν. Καζαντζάκης στο Ηράκλειο.
          Η είσοδος για τους πολίτες είναι δωρεάν, ωστόσο θα υπάρχει κουμπαράς για την ενίσχυση του Συλλόγου Ηλιαχτίδα με προαιρετικό αντίτιμο. Την μουσικοχορευτική, φιλανθρωπική εκδήλωση διοργανώνουν για μια ακόμη χρονιά οι Σχολές κρητικών χορών Μαυρόκωστα, με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου.
          Υπενθυμίζεται ότι στόχος του Συλλόγου «Η Ηλιαχτίδα» είναι η παροχή στα παιδιά με νεοπλασία που κατάγονται ή νοσηλεύονται στην Κρήτη και στις οικογένειές τους, ψυχολογική και οικονομική στήριξη, η προάσπιση δικαιωμάτων και η διεκδίκηση θεσμικών αλλαγών προς όφελος των μικρών ασθενών.
          Επικουρικά, σύμφωνα με τις οικονομικές δυνατότητές του ο Σύλλογος, παρέχει τα ανωτέρω και σε παιδιά και έφηβους, που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της Κρήτης, με άλλες σοβαρές και απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες ή  με σπάνιες ή με χρόνιες παθήσεις.
          Η Ηλιαχτίδα απευθύνεται σε κάθε πολίτη με αίσθημα ευθύνης και διάθεση προσφοράς που επιθυμεί να ενταχθεί στο δυναμικό της, προσφέροντας έργο, είτε ως μέλος είτε και ως εθελοντής.
          Τα έσοδα του Συλλόγου προέρχονται από συνδρομές μελών, δωρεές, χορηγίες και από κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις που η Ηλιαχτίδα οργανώνει ή συμμετέχει.

Κατηγορία: Blog

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω