Χρυσά Ανώγεια

Ο Σκακιστικός Όμιλος Ανωγείων κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, αναδεικνύοντας τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο ΙΔΑΙΟΙ Ανωγείων Πρωταθλητή Γ’ Εθνικής Ομίλου Κρήτης. Το διασυλλογικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ολοκληρώθηκε την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021, στις Βούτες Ηρακλείου. Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η ομάδα της ΣΑ Χερσονήσου ενώ η ομάδα του ΑΣ Αποκόρωνα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.
Ο Όμιλος Ανωγείων εκτός από την κατάκτηση του ομαδικού χρυσού μεταλλίου, 6 αθλητές του κατέκτησαν ατομικά χρυσά μετάλλια.
Ειδικότερα ο Γιάννης Μαρής στην σκακιέρα 1, ο Γιάννης Χαιρέτης στην σκακιέρα 2, ο Μανόλης Νταγιαντάς στην σκακιέρα 4, η Γεωργία Βούρτσα στην σκακιέρα 5 (μάλιστα με 100% ποσοστό, 4/4), η Βαλέρια Μιρζάκ στην σκακιέρα 6 (επίσης με ποσοστό 100%, 5/5) και ο Γιάννης Μέμος στην σκακιέρα 8.

Χορηγούμενο
AKTINOVOLIA
Χορηγούμενο
Cargo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω
Hide Ads for Premium Members by Subscribing
Hide Ads for Premium Members. Hide Ads for Premium Members by clicking on subscribe button.
Subscribe Now