16η Εθελοντική Αιμοδοσία ΑΝΕΚ

Την 16η Εθελοντική Αιμοδοσία διοργάνωσε η ΑΝΕΚ στα Κεντρικά Γραφεία της εταιρείας, στα Χανιά μαζί με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Χανίων  «Άγιος Ιωάννης» και σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Άγιος Γεώργιος».
Επίσης πραγματοποιήθηκε δειγματοληψία για τη Δωρεά Μυελού των Οστών, αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά την ευαισθησία της εταιρείας στις πάγιες ανάγκες του τόπου.
Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν οι άνθρωποι της ΑΝΕΚ LINES, μέλη των πληρωμάτων της αλλά και απλοί πολίτες με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν περισσότερες από 50 πολύτιμες μονάδες αίματος, αριθμός ρεκόρ στην ιστορία θεσμό των εθελοντικών αιμοδοσιών που διοργανώνει η εταιρεία πάνω από δέκα χρόνια. Για την εθελοντική αιμοδοσία, η Πρόεδρος του Συλλόγου Αιμοδοτών Ν. Χανιών «Άγιος Ιωάννης», Δέσποινα Ροδουσάκη, τόνισε: «Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε #miaomada με την ΑΝΕΚ LINES, μια εταιρεία που απτά συμβάλλει εδώ και χρόνια στις πρωτοβουλίες ευθύνης για τη στήριξη του τόπου μας. Σήμερα η ομάδα μας κατάφερε να συγκεντρώσει δεκάδες μονάδες αίματος, δίνοντας μήνυμα αισιοδοξίας σε συνανθρώπους μας που το χουν ανάγκη».
Ο Πρόεδρος της ANEK LINES, Γιώργος Κατσανεβάκης, τόνισε μεταξύ άλλων: «Από την πλευρά όλων μας στην ANEK LINES, θα ήθελα να εκφράσω την περηφάνια μας που συμβάλλουμε από το δικό μας μετερίζι σε πράξεις ευθύνης με ουσιαστικά αποτελέσματα για τους συμπολίτες μας, σ’ αυτήν τη δύσκολη περίοδο. Όλοι μαζί, ως μία ομάδα, θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε και αυτή τη συγκυρία, ταξιδεύοντας τη ζωή με ανθρωπιά και αίσθημα κοινωνικής προσφοράς.»
Για μία ακόμα φορά ο γνωστός, πολυβραβευμένος Χανιώτης σκηνοθέτης Θοδωρής Παπαδουλάκης επιμελήθηκε αφιλοκερδώς το video για την προβολή της αιμοδοσίας.

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω