24ο τεύχος Κρητών Επιχειρείν

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Κρητών Φιλοξενείν 2025
Το Μέλλον της Κρητικής Φιλοξενίας
της Σύνταξης
Οικονομία
Τεχνολογική Πρόοδος & Ψηφιακές Ανισορροπίες
Των: Γιώργου Ατσαλάκη & Ιωάννας Ατσαλάκη
Τουρισμός
Γιατί επιλέξαμε ξανά το θέμα: Φιλοξενία και Βιωματικός Τουρισμός

Του Γεώργιου Πελεκανάκη
Συνέντευξη
Προκλήσεις & Προοπτικές Βιώσιμου Πρωτογενή Τομέα

Συνέντευξη της Άννας Δασκαλάκη
Logistics
Η Ανθεκτικότητα της Κρήτης Ξεκινά από τα Logistics
Του Σπύρου Μπαλαντίνου
Συνέντευξη
Οροπέδιο Λασιθίου: Γη των Ανέμων, των Μύθων & της Ανάπτυξης

Συνέντευξη του Γεώργιου Αθανασάκη
Άρδευση
Ολιστικό σχήμα συμβουλευτικής άρδευσης σε 3 επίπεδα από τον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ.
Ένα παράδειγμα επιτυχημένης εφαρμογής στην Κρήτη

Του Νεκτάριου Κουργιαλά
Συνέντευξη
Η Κρήτη Οδηγεί τη Βιώσιμη Ξενοδοχία.
Το Μέλλον της Διαχείρισης Αποβλήτων στον Τουρισμό.

Συνέντευξη του Φώτη Κοκοτού
Γυναικεία Επιχειρηματικότητα
Έμπνευση, Ενδυνάμωση και Δικτύωση
Εκδήλωση για την Ημέρα της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στο Πολύκεντρο Σητείας
Συνέντευξη
Αυθεντικότητα Κρητικής Διατροφής
Συνέντευξη της ‘Ελενας Αδικημενάκη
Aγροδιατροφική Aλυσίδα
Τεχνητή Νοημοσύνη για τη Βιώσιμη Μετάβαση της Κρητικής Γεωργίας: Από την Παραγωγή στην Αγροδιατροφή
Του Αντώνη Κρητικού
Συνέντευξη
70 Χρόνια Καινοτομίας στην Εφοδιαστική Αλυσίδα
Συνέντευξη του Αθανάσιου Ρουσσάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω