Το ByRaki flavor, με πηγή έμπνευσης την τσικουδιά και τα παραδοσιακά ηδύποτα, εμπλουτίζει το θεσμό Greek Breakfast – Ελληνικό Πρωινό του Ελληνικά Ξενοδοχεία – Greek Hotels, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ).
Το ByRaki flavor, εμπλουτίζοντας το Κρητικό απόσταγμα με 25 διαφορετικές γεύσεις, συμμετέχει από τις 10 έως 13 Φεβρουαρίου 2023, για 4η συνεχόμενη χρονιά, στην έκθεση HORECA, στο Metropolitan Expo Αττικής.
Ο chef Stratos Iosifellis θα δημιουργήσει συνταγές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής με επιλεγμένα προϊόντα ByRaki flavor, στο Hall 4 και στο Stand A19 – B15.