[χρόνος ανάγνωσης 41 δευτερόλεπτα]
Από τις 7 έως τις 10 Νοεμβρίου 2025, η διεθνής έκθεση FOODTECH 2025 επιστρέφει στο Metropolitan Expo, αναδεικνυόμενη για άλλη μια φορά ως το κομβικό σημείο συνάντησης για όλους τους decision makers του F&B industry. Η διοργάνωση, αφιερωμένη στις τεχνολογίες επεξεργασίας και τυποποίησης Τροφίμων & Ποτών, υπόσχεται να αποτελέσει ένα δυναμικό επιχειρηματικό φόρουμ και ένα κέντρο καινοτομιών, θέτοντας τις βάσεις για νέες στρατηγικές συνεργασίες σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η συμμετοχή του κλάδου των γαλακτοκομικών προϊόντων, με μια ξεχωριστή εκδήλωση που αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα.
Την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2025, στις 12:00, το ειδικό θεματικό event DAIRY LAB θα φιλοξενήσει συζήτηση με θέμα «Καινοτομία στην παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων». Ανάμεσα στους ομιλητές θα βρίσκεται ο κ. Σπύρος Μπαλαντίνος, Επιχειρηματίας και Πρόεδρος Τυροκόμων Κρήτης.
Η παρουσία του, στο DAIRY LAB αναμένεται να φωτίσει καίρια ζητήματα όπως τον ρόλο της τεχνολογίας στη διασφάλιση της ποιότητας και της ασφάλειας των παραδοσιακών προϊόντων, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες για την καινοτομία στον κλάδο του τυριού, με ιδιαίτερη έμφαση στα προϊόντα ΠΟΠ, καθώς και τις βιώσιμες λύσεις και την προσαρμογή στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς και του καταναλωτή.




