Ροή Ειδήσεων

H «ΔΙΑΝΑ» στην ΔΕΘ

Στην 86η διοργάνωση Διεθνής Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) που ξεκινά το Σάββατο 10 και ολοκληρώνεται την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022, συμμετέχει η εταιρεία «ΔΙΑΝΑ» ΕΛΑΣΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ι. ΦΑΝΟΥΡΓΑΚΗΣ.
Πρόκειται για μια συνεχής αναπτυσσόμενη εταιρεία που προσφέρει μια σειρά προϊόντων που προσαρμόζονται χωριστά στη λογική και τις προθέσεις των πελατών της. Το προσωπικό της απαντά στην καθημερινή πρόκληση της αύξησης της τεχνογνωσίας της και της επίλυσης των πάντα νέων και συναρπαστικών αιτημάτων κατασκευής.
          Το εργοστάσιο της «ΔΙΑΝΑ» θα συμμετέχει για 3η χρονιά, προβάλλοντας τα προϊόντα του στην εγχώρια και διεθνή αγορά, μέσα από την βιοτεχνική πύλη της έκθεσης, που συνιστά η κοινή για άλλη μια φορά, συμμετοχή των τριών Βιοτεχνικών Επιμελητηρίων Αθηνών, Πειραιώς και Θεσσαλονίκης.
          H «ΔΙΑΝΑ» είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύεται αρχικά το 1992 από τον Ιωάννη Φανουργάκη μετά από 35 έτη υπηρεσίας ως τεχνικός διευθυντής σε μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές βιομηχανίες ελαστικού. Έχοντας τη μακροχρόνια εμπειρία στο λάστιχο επίλυσε ότι η βάση της στρατηγικής του εργοστασίου του πρέπει να είναι η συνεπής και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών και οι καινοτόμες λύσεις. Η αποτελεσματικότητα και η ποιότητα παρέμειναν επίσης τα κύρια σημεία της δεύτερης γενεάς που ανέλαβε το εργοστάσιο το 2006 και διαχειρίζεται μέχρι σήμερα από τον μεγαλύτερο γιο Δημήτρη Φανουργάκη που σπούδασε μηχανικός αεροσκαφών και μετά από 22 χρόνια καριέρας στη ναυτιλία, αλλά πάντα κάτω από την τεχνική καθοδήγησή του ιδρυτή της.
          Από το χρόνο ίδρυσης της, η «ΔΙΑΝΑ» ειδικεύεται και παράγει τεχνικά ελαστικά και πλαστικά υλικά για όλους τους τύπους ναυτιλίας και βιομηχανίας. Μέσα από την πάροδο των ετών, στόχος της «ΔΙΑΝΑ» παρέμεινε η εξυπηρέτηση των αναγκών όλων των πελατών, έχοντας την δυνατότητα να εγγυηθεί ότι τα προϊόντα είναι της υψηλότερης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές. Η εξέλιξη είναι μια θεμελιώδης αξία για το εργοστάσιο καθώς επίσης και η έρευνα και η ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών, επιτρέπουν στο να εργάζεται προς συνεχώς βελτιωμένες διαδικασίες παραγωγής, ποιότητα των προϊόντων και ικανοποίηση των πελατών.    Έχοντας την μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα, κατάφερε να βρίσκεται πάντα στην διάθεση των πελατώντης μέσω της μελέτης των προβλημάτων σχετικά με τις διαφορετικές ελαστικές χρήσεις και την πρακτικήλύση τους, και να παράγει αξιόπιστα και ποιοτικά προϊόντα .Τα ελαστικά και πλαστικά προϊόντα ΔΙΑΝΑκατασκευάζονται με 18 πρέσες – ηλεκτρικές και ατμού, 4 εγχύσεων μηχανών συμπίεσης, 2 ανοικτάζυμωτήρια και 1 κλειστού τύπου (bunbury) σε έκταση 5.500 τ. μέτρων στον Ασπρόπυργο.
          Πρόσφατα το εργοστάσιο επέκτεινε τις δραστηριότητες και μεγάλωσε την γκάμα των προϊόντων του στο να ειδικευτεί επίσης και σε ελαστικά και πλαστικά πέλματα πιστοποιημένα για τη βιομηχανία παπουτσιών και άρβυλων ασφάλειας καθώς επίσης και στο εμπόριο αυτών λαμβάνοντας σοβαρά υπόψηστην εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών.
            Πιο συγκεκριμένα η ΔΙΑΝΑ ειδικεύεται σε:
• Ελαστικά εξαρτήματα ναυτιλίας για όλους τους τύπους.
• Ελαστικά εξαρτήματα βιομηχανίας.
• Κατασκευή Είδη Τεφλόν.
• Ελαστικές επενδύσεις τροχών και κυλίνδρων.
• Αντικραδασμικές βάσεις.
• Ελαστικά κόπλερ.
• Πέλματα για την βιομηχανία παπουτσιών και άρβυλων ασφαλείας.
• Αρβυλα ασφαλείας.
• Προσκρουστήρες
          Η «ΔΙΑΝΑ» ΕΛΑΣΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ είναι υπερήφανη να αναφέρει ότι συνήθεις πελάτες της είναι η ΔΕΗ, ΤΙΤΑΝ,ΑΓΕΤΗΡΑΚΛΗΣ, ΑΝΑΤΖΕΛ, ΜΑΡΑΝ ΤΑΝΚΕΡΣ, ΜΑΡΑΝ ΓΚΑΣ, ΛΥΚΙΑΡΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΕΤΡΟΦΙΝ, ΧΙΑΝ ΣΠΙΡΙΤ, ΧΑΝΔΡΗΣ,ΕΛΛΗΝΙΚΗΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΠΑΛΛΑΣ-ΛΑΒΔΑΣ κ.α.

2η Ημερίδα «ΚΡΗΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΝ»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω