Νέο Πλαίσιο Κυρώσεων Γ.Ε.ΜΗ.

[χρόνος ανάγνωσης 52 δευτερόλεπτα]

Το Επιμελητήριο Χανίων και το Οικονομικό Επιμελητήριο Δυτικής Κρήτης ενώνουν τις δυνάμεις τους, αναλαμβάνοντας μια κρίσιμη πρωτοβουλία ενημέρωσης για όλα τα μέλη τους, αλλά και για κάθε ενδιαφερόμενο επιχειρηματία και λογιστή.
Διοργανώνουν Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα τις Διοικητικές Κυρώσεις που προβλέπονται για τους ΜΗ Συνεπείς Υπόχρεους του Γενικού Εμπορικού Μητρώου (Γ.Ε.ΜΗ.) και τα λοιπά θέματα που απορρέουν από τον Ν. 4919/2022 (για το Γ.Ε.ΜΗ. και τις Υπηρεσίες Μίας Στάσης – Υ.Μ.Σ.).

Η

Χορηγούμενο
Cargo
εκδήλωση έρχεται την κατάλληλη στιγμή, καθώς το νέο πλαίσιο διοικητικών κυρώσεων στο Γ.Ε.ΜΗ. τίθεται σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2026. Είναι επιτακτική ανάγκη οι επιχειρήσεις να ενημερωθούν έγκαιρα και αξιόπιστα για τις υποχρεώσεις τους, ώστε να αποφύγουν την επιβολή προστίμων.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα αναλυθούν με κάθε λεπτομέρεια τα εξής κρίσιμα σημεία:
• Ποιες ενέργειες και ποιες καταχωρίσεις είναι υποχρεωτικό να γίνονται στο Γ.Ε.ΜΗ. από κάθε υπόχρεο. 
Χορηγούμενο
AKTINOVOLIA
Ποια είναι τα βήματα και οι διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσουν οι επιχειρήσεις για να είναι πλήρως συμμορφωμένες με τον Ν. 4919/2022 και, κυρίως, για την αποφυγή κυρώσεων. 

Κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης θα είναι η κυρία Ελένη Αθανασάκη, Προϊσταμένη του Τμήματος Γ.ΕΜ.Η. & Υ.Μ.Σ. της Διεύθυνσης Εταιρειών της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου του Υπουργείου Ανάπτυξης. Η παρουσία της εγγυάται την έγκυρη και επίσημη ενημέρωση για κάθε πτυχή του νέου νόμου.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2025 και ώρα 18:00, στην αίθουσα διαλέξεων «Δημοσθένης Γαγάνης» (4ος όροφος) του Επιμελητηρίου Χανίων.

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω