Ροή Ειδήσεων

Αμειβόμενη πρακτική άσκηση

Η περίοδος υποβολής αιτήσεων για αμειβόμενη πρακτική άσκηση, της Γενικής Γραμματείας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου διαρκεί έως τις 28 Σεπτεμβρίου 2021 το μεσημέρι, ώρα Βρυξελλών.
Οι θέσεις αμειβόμενης πρακτικής άσκησης σε πολίτες της ΕΕ πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τουλάχιστον τον πρώτο κύκλο των πανεπιστημιακών σπουδών τους και να έχουν αποκτήσει πτυχίο ή ισοδύναμο τίτλο σπουδών έως τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.
Το έντυπο της αίτησης διατίθεται στα αγγλικά και τα γαλλικά. Για να υποβάλετε αίτηση, πρέπει να γνωρίζετε πολύ καλά μία από τις δύο αυτές γλώσσες.
Οι θέσεις πρακτικής άσκησης κατανέμονται σε δύο διαφορετικές περιόδους, καθεμία από τις οποίες διαρκεί πέντε μήνες:
Πρώτη περίοδος από 1η Φεβρουαρίου έως 30 Ιουνίου και δεύτερη περίοδος από 1η Σεπτεμβρίου έως 31 Ιανουαρίου.
Όσοι επιλεγούν, θα λάβουν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μια προσφορά θέσης, στην οποία θα αναφέρονται η περίοδος της πρακτικής άσκησης και η υπηρεσία. Επίσης, θα κληθούν να υποβάλουν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ορισμένα δικαιολογητικά προκειμένου να αποδείξουν τα στοιχεία που έχουν δηλώσει στην αίτησή.
Δεν θα γίνονται δεκτοί όσοι δεν υποβάλετε το σύνολο των απαιτούμενων δικαιολογητικών. Θα πρέπει να αποδείξουν όλα τα στοιχεία που έχουν δηλώσει στην αίτησή τους (εκπαίδευση, επαγγελματική πείρα, γλωσσικές γνώσεις). Ως εκ τούτου, στην αίτηση θα πρέπει να συμπεριλαμβάνονται μόνο τα στοιχεία για τα οποία διατίθενται δικαιολογητικά.
Μετά τον έλεγχο των δικαιολογητικών, το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης θα στείλει μια σύμβαση πρακτικής άσκησης, η οποία θα πρέπει να υπογραφεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω