Ροή Ειδήσεων

Αποπεράτωση Πανανείου Νοσοκομείου

Την ένταξη της μελέτης αποπεράτωσης του Πανανείου Νοσοκομείου υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, όπου εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κρήτη 2014-2020» και στον Άξονα Προτεραιότητας «Ενίσχυση της εκπαίδευσης και κοινωνικής συνοχής στην Κρήτη», με προϋπολογισμό 1,25 εκ. ευρώ, η μελέτη αποπεράτωσης του Πανανείου Δημοτικού Νοσοκομείου, του Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου «Βενιζέλειο-Πανάνειο».
Το έργο αφορά την επικαιροποίηση της στατικής μελέτης για την ολοκλήρωση των εργασιών αναστύλωσης και στερέωσης του κτιρίου και στην προσαρμογή της υπάρχουσας αρχιτεκτονικής μελέτης και της μελέτης των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων και όπως δήλωσε ο Διοικητής του Βενιζελείου Νοσοκομείου Κώστας Τερζάκης προβλέπει «την ανάπτυξη μονάδας αυτισμού, μονάδας ανακουφιστικής φροντίδας υποστήριξης και αποκατάστασης χρονίων πασχόντων, μονάδας ημερήσιας νοσηλείας και σταθμού αιμοδοσίας. Η σημερινή ημέρα είναι σημαντική γιατί υπογράφουμε την ένταξη μελέτης αποπεράτωσης του Πανάνειου νοσοκομείου από τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη. Το έργο αφορά το ιστορικό κτίριο του Πανανείου νοσοκομείου το οποίο θα κοσμήσει την περιοχή και θα προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες».
Ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής Λάμπρος Βαμβακάς μίλησε για «μία ακόμα σημαντική μέρα αφού υπογράφηκε από τον περιφερειάρχη Κρήτης η ένταξη της αποπεράτωσης του Πανανείου νοσοκομείου Ηρακλείου για να επισκευαστεί και να ‘ναι έτοιμο να προσφέρει στο μέλλον, στους Ηρακλειώτες και τους κρητικούς πρόσθετες και σημαντικές υπηρεσίες υγείας», ευχαριστώντας όλους όσους έχουν εμπλακεί για την προώθηση και ωρίμανση του έργου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω