Ασφαλές Ηράκλειο

Το Ηράκλειο είναι ασφαλές, εκπέμπει μήνυμα η Ένωση Ξενοδοχείων Ηρακλείου, και καλεί τους ανθρώπους του τουρισμού να το επιβεβαιώσουν μέσω του εμβολιασμού.
Ειδικότερα η Ένωση αναφέρει: «Η ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ παρακολουθεί στενά τα στοιχεία από την έναρξη της τουριστικής σεζόν και προτρέπει το σύνολο των επαγγελματιών της φιλοξενίας να εμβολιαστούν το ταχύτερο, για να βελτιώσουμε την εικόνα αξιοπιστίας που έχει χτίσει όλο αυτό το διάστημα ο προορισμός «Ηράκλειο.» Δυστυχώς ο εμβολιασμός αποτελεί επιλογή και όχι υποχρέωση και βλέπουμε την εικόνα μας να τσαλακώνεται από την επιλογή κάποιων να μην εμβολιαστούν. Πολλοί από αυτούς είναι εργαζόμενοι στον κλάδο της φιλοξενίας, έρχονται σε επαφή με επισκέπτες στη χώρα μας και καλούνται να διαχειριστούν τις τύχες των επιχειρήσεων στις οποίες δραστηριοποιούνται και των συναδέλφων που εργάζονται δίπλα τους.
Ένα πιθανό κλείσιμο μιας ξενοδοχειακής επιχείρησης εξαιτίας των κρουσμάτων θα ήταν καταστροφικό για το σύνολο των εργαζομένων και την επιχείρηση. Πρέπει πάση θυσία να το αποφύγουμε. Στις πύλες εισόδου της χώρας καταγράφεται ως σήμερα μόλις ένα 0,007% θετικότητας, ποσοστό εξαιρετικά χαμηλό. Αν αυτό το ποσοστό είναι μεγαλύτερο κατά την αναχώρηση ή στο διάστημα που θα ακολουθήσει, την αποκλειστική ευθύνη θα έχουμε εμείς.
Φτάσαμε με κόπο ως εδώ, με στέρηση για όλους μας. Στέρηση Ελευθερίας, στέρηση πόρων, στέρηση ανθρώπινης επαφής. Πάμε να πάρουμε τις ζωές μας πίσω. Ελάτε να ολοκληρώσουμε τον κύκλο των εμβολιασμών και να περάσουμε το μήνυμα ότι το Ηράκλειο είναι ασφαλές. !!! Με ασφάλεια να υποδεχόμαστε τους επισκέπτες μας και με λεβεντιά να τους ξεπροβοδίζουμε!».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω