Βραβεύσεις Metaxa Hospitality Group

Οκτώ κορυφαίες διεθνείς διακρίσεις από 4 μεγάλους διεθνείς οργανισμούς απέσπασαν για άλλη μια χρονιά τα ξενοδοχεία του Metaxa Hospitality Group
Συγκεκριμένα, το Creta Maris Beach Resort και το Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa, βραβεύτηκαν σε 6 κατηγορίες βραβείων μέσα από ψηφοφορία του κοινού που διοργανώθηκε στο πλαίσιο των 27ων ετήσιων «World Travel Awards 2020» και στα «World Spa Awards 2020».
Ο κ. Ανδρέας Μεταξάς, Διευθύνων Σύμβουλος του Metaxa Hospitality Group, δήλωσε σχετικά:
«Οι κορυφαίες διακρίσεις που απέσπασαν τα ξενοδοχεία μας, αποτελούν για άλλη μια χρονιά επιβράβευση της συλλογικής προσπάθειας για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους επισκέπτες που μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους. Παρά την ιδιαιτέρως δύσκολη χρονιά, ο Όμιλός μας παραμένει πιστός στις θεμελιώδεις αρχές του, δημιουργώντας αξία για τους επισκέπτες, τους ανθρώπους του, το περιβάλλον στο οποίο λειτουργεί και αναπτύσσεται και την κοινωνία. Η αναγνώριση των προσπαθειών μας δίνει έμπνευση και κουράγιο. Οι δυσκολίες μπροστά είναι πολλές, αλλά είναι χρέος μας να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τα καταφέρουμε».

Επιστροφή στο 6ο τεύχος

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω