Ροή Ειδήσεων

Βραδιά Ερευνητή ΙΤΕ

Το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας – ΙΤΕ, με ιδιαίτερη χαρά, προσκαλεί το ευρύ κοινό και τους μικρούς μας φίλους στη Βραδιά Ερευνητή 2022, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος στα Βασιλικά Βουτών, Ηρακλείου Κρήτης, την Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα από 17:00 έως 23:00.
          Οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να ξεναγηθούν στο ΙΤΕ και να ανακαλύψουν τον συναρπαστικό κόσμο της επιστήμης και της έρευνας, καθώς επίσης και να συμμετέχουν σε διαδραστικά πειράματα, ερευνητικά παιχνίδια, καλλιτεχνικά, και άλλα δρώμενα.
            Η φετινή εκδήλωση θα περιλαμβάνει:
• Ξενάγηση του κοινού στα ερευνητικά εκθέματα των Ινστιτούτων του ΙΤΕ Εκπαιδευτικές δράσεις.
• Chat Lab: Γνωριμία με τους ερευνητές σε προγραμματισμένες διαδικτυακές συναντήσεις, μέγιστης διάρκειας 30 λεπτών. Μέσω φιλικής συζήτησης, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να θέσει τα ερωτήματά του κατευθείαν στην πηγή!
• Ξενάγηση στο Αστεροσκοπείο του Σκίνακα με απευθείας σύνδεση στις 19:00.
Έκθεση και διάθεση βιβλίων των Πανεπιστημιακών Εκδόσεων Κρήτης, με επιλεγμένους τίτλους σε ειδικές τιμές.
• Face Painting για τους μικρούς μας φίλους.
• Παράλληλα, στο πλαίσιο της μεγάλης αυτής διοργάνωσης θα πραγματοποιούνται Οργανωμένες επισκέψεις ερευνητών σε σχολεία μέχρι το τέλος του 2022.
          Εκτός από την εκδήλωση του ΙΤΕ στο Ηράκλειο, η φετινή Βραδιά του Ερευνητή προγραμματίζεται να διοργανωθεί σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Ρέθυμνο και Μυτιλήνη.
          Σημειώνεται πως η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους εσωτερικούς χώρους του Ιδρύματος.  Επίσης στο πλαίσιο του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων ενημερώνουμε το κοινό ότι στην εκδήλωση θα ληφθούν φωτογραφίες και βίντεο που θα χρησιμοποιηθούν από τους διοργανωτές για την προβολή της εκδήλωσης σε ΜΜΕ.

Ομιλητές 2ης Ημερίδας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω