Βραδιά κλασικής μουσικής

Ο Δήμος Πλατανιά, σε συνεργασία με τους Τοπικούς Φορείς και πολιτιστικούς συλλόγους, διοργανώνουν βραδιά  κλασικής μουσικής, το Σάββατο 10 Ιουλίου 2021 και ώρα 20:00, στον αύλειο χώρο του βυζαντινού ναού του Αγίου Στεφάνου στη Δρακόνα Κολυμβαρίου, με το μουσικό σχήμα Ολλανδών καλλιτεχνών, Classical Cruise Quintet.
Επίσης την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021 και ώρα 19:00 η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί και στα Μεσκλά Κυδωνίας, στην πηγή των Νικολιανών, όπου η τοπική ομάδα ριζίτικου Μεσκλών θα καλωσορίσει καλλιτέχνες και κοινό με απόδοση παραδοσιακών τραγουδιών.
Η είσοδος είναι δωρεάν αλλά λόγω των περιορισμένων θέσεων οι θεατές πρέπει να είναι εκεί 15 λεπτά πριν την αναφερόμενη ώρα έναρξης καθώς θα τηρηθούν το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο και τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά του ιού COVID 19.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει έργα των Μπαχ, Μότσαρτ, Σοπέν, Στράους και άλλων συνθετών ενώ θα ακουστούν και διασκευές ελληνικών τραγουδιών, όπως και ένα μικρό αφιέρωμα για τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821. Θα παίξουν οι μουσικοί Wouter Schmidt (βιόλα), Eva Bengtsson (βιολί), Eveline Rosenhart, (βιολοντσέλο), Boukje Raes(βιολί) και Joost van der Meent (πιάνο), ο οποίος θα κάνει μια μικρή εισαγωγή, στα ελληνικά, για κάθε μουσικό έργο που θα αποδίδεται.
Και στις δύο μουσικές βραδιές, θα προσφερθεί οίνος, χορηγίας οινοποιείων του Δήμου Πλατανιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω