Διανομή ειδών δικαιούχων ΤΕΒΑ

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Κρήτης θα πραγματοποιήσει διανομή ειδών παντοπωλείου (φέτα, γάλα, γραβιέρα, ελαιόλαδο, κρεμμύδια, πατάτες, πελτές ντομάτας) στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ με ημερομηνία έναρξης τη Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021.
Η διανομή θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:
• Τη Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021 θα παραλάβουν οι Φορείς των Περιφερειακών Ενοτήτων Χανίων, Ρεθύμνης και ο Δήμος Μινώα Πεδιάδος.
• Την Τρίτη 30 Μαρτίου 2021 οι Φορείς της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου.
• Την Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021 οι λοιποί Φορείς της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου.
• Από Δευτέρα 29 Μαρτίου έως Παρασκευή 2 Απριλίου 2021 θα παραλάβει τμηματικά ο Δήμος Ηρακλείου.
Σημειώνεται ότι τα τρόφιμα θα διανεμηθούν από τους συμπραττόμενους φορείς της Κοινωνικής Σύμπραξης Περιφέρειας Κρήτης στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ, μετά την παραλαβή τους από τον Επικεφαλή της Σύμπραξης και οι συμπραττόμενοι φορείς υποχρεούνται να ενημερώσουν με μήνυμα όλους τους δικαιούχους για τη διάθεση των προϊόντων.  Τυχόν ποσότητες που δεν παραληφθούν από τους ωφελούμενους θα επαναδιανεμηθούν σε ωφελούμενους δικαιούχους.
Κατά τη διαδικασία της διανομής στα σημεία διανομής ενημερώνουμε τους πολίτες ότι θα τηρούνται όλα τα μέτρα και οι ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού (COVID-19), σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις και τις κατευθυντήριες οδηγίες που εκδίδονται από αρμόδιους φορείς.

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω