Δωρεάν WiFi Δήμου Μαλεβιζίου

Έξι νέα σημεία πρόσβασης σε δωρεάν ασύρματο ίντερνετ στο Μαλεβίζι. Ευρυζωνικό δίκτυο υψηλής ταχύτητας με προτεραιότητα σε κοινόχρηστους χώρους και παραλίες. Δικαίωμα στην ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο για όλους. Κατοίκους και επισκέπτες δημιούργησε ο Δήμος Μαλεβιζίου.
Πρόκειται για νέο ασύρματο ευρυζωνικό δίκτυο υψηλής ταχύτητας που τοποθέτησε με χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πρωτοβουλίας WiFi4EU για τη δωρεάν παροχή Wifi σε δημόσιους χώρους.
Ειδικότερα τα νέα σημεία εγκατάστασης:
Πολιτιστικό Κέντρο Αγίας Μαρίνας, Οδός Μενέλαου Λουντέμη, (Τσαλικάκι).
Πλατεία στο Πολύδροσο Γαζίου.
Παραλία Αμμουδάρας (ύψος οδού Διός).
Παραλία Αμμουδάρας (ύψος οδού Μήλου).
Παραλία Αμμουδάρας (ύψος οδού Βαγιάς).
Δημαρχείο Μαλεβιζίου (εσωτερικό WiFi).
Σημειώνεται ότι ο εγκατεστημένος εξοπλισμός διαθέτει μοναδικό σειριακό αριθμό που είναι καταχωρημένος στο μητρώο της κατασκευάστριας εταιρείας στα στοιχεία του Δήμου Μαλεβιζίου. Σε περίπτωση κλοπής δεν είναι λειτουργικός, δεν μπορεί να επανέλθει στην εργοστασιακή του κατάσταση και είναι δυνατή η ανίχνευση και ο εντοπισμός του. 
Η δράση εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής για παροχή ελεύθερου WiFi σε δημόσιους χώρους. Στο πλαίσιο αυτό έχει ήδη προγραμματιστεί η επέκταση του δικτύου με την εγκατάσταση  WiFi στο Αλιευτικό Καταφύγιο της Παντάνασσας. Παράλληλα προχωρά ο σχεδιασμός για την προσθήκη νέων σημείων, καθώς και την αναβάθμιση των υπηρεσιών στις υφιστάμενες εγκαταστάσεις.

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω