Εθελοντική Αιμοδοσία «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Δράσεις Εθελοντικής Αιμοδοσίας σε Ηράκλειο, Χανιά και Ρέθυμνο από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», οι οποίες θα υλοποιηθούν στο Ηράκλειο στις 8 και 9 Μαΐου, στα Χανιά στις 12 και 13 Μαΐου και στο Ρέθυμνο στις 14 και 15 Μαΐου.
Όπως σε όλες τις δράσεις «Weekends of Life», έτσι και στην Κρήτη, η συγκέντρωση μονάδων αίματος θα πραγματοποιείται με τήρηση αυστηρών κανόνων ασφαλείας και υγιεινής στην Κινητή Μονάδα «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», η οποία θα βρίσκεται σταθμευμένη σε κεντρικά σημεία των πόλεων και ειδικότερα στην Πλατεία Ελευθερίας για το Ηράκλειο, στο Πάρκο Αγίων Αποστόλων για τα Χανιά και στη Μαρίνα Ρεθύμνου για το Ρέθυμνο.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της δράσης θα τηρηθούν όλοι οι προβλεπόμενοι κανόνες για τη διασφάλιση της ομαλής και ασφαλούς διεξαγωγής τους, όπως αυτοί ορίζονται από το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας – Ε.ΚΕ.Α., συγκεκριμένα:
Ραντεβού προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού. Τα ραντεβού ορίζονται από τους εθελοντές αιμοδότες μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στα τηλέφωνα 11040 (αστική χρέωση από σταθερό και κινητό).
Θερμομέτρηση κατά την είσοδο των αιμοδοτών και αντισηψία στα χέρια
Χορήγηση του προβλεπόμενου από τον ΕΟΔΥ εξοπλισμού ατομικής προστασίας (μάσκες, γάντια, αντισηπτικό) για το προσωπικό και τους εθελοντές αιμοδότες που θα συμμετάσχουν.
Απολύμανση στις καρέκλες αιμοδοσίας σε κάθε αιμοδότη.
Τήρηση των αποστάσεων μεταξύ των καρεκλών αιμοληψίας, αλλά και σε όλη την οργάνωση του χώρου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω