Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Χανίων

Από την Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020, ξεκινούν οι αιτήσεις για το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Χανίων. Σκοπός του εν λόγω θεσμού είναι η μαθησιακή υποστήριξη αδύναμων μαθητών, που αντιμετωπίζουν κοινωνικο – οικονομικά προβλήματα. Οι εγγραφές θα διαρκέσουν έως και την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020. Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας ΑμεA και Ισότητας, Κυδωνίας 29, Ισόγειο Δημαρχείου, τις ώρες 8.30 π.μ -1.00 μ.μ και στο τηλέφωνο της Υπηρεσίας 2821341693.
Κατά την διάρκεια Συνέντευξης Τύπου, που παραχωρήθηκε στην Αίθουσα Τύπου του Δημαρχείου Χανίων, η αρμόδια Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη τόνισε: «Και φέτος ένας αρκετά σημαντικός αριθμός παιδιών θα μπορέσει να παρακολουθήσει τα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης. Ευχαριστώ θερμά την Ένωση Φροντιστών Μέσης Εκπαίδευσης Ν. Χανίων, οι οποίοι στέκονται στο πλάι των οικογενειών και στο πλάι του Δήμου μας, ιδιαίτερα εν τω μέσω αυτής της δύσκολης συγκυρίας λόγω COVID-19, παρέχοντας θέσεις για τα παιδιά αυτά έτσι ώστε να μην νιώσουν καμιά στιγμή ως ιδιαίτερη μονάδα του κοινωνικού συνόλου.»
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ
Αίτηση συμμετοχής (παρέχεται από την υπηρεσία)
Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας ή Διαβατηρίου ή Ειδικού Δελτίου ταυτότητας ομογενούς ή άδεια παραμονής.
Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
i. Εκκαθαριστικό εφορίας του έτους 2019.
ii. Αντίγραφο Ε1 δήλωσης του έτους 2019.
iii. Ε9.
Τίτλος απόλυσης μαθητή ή Αποδεικτικό φοίτησης του προηγούμενου σχολικού έτους.
ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
Απόφαση αρμόδιας επιτροπής στην οποία να αναφέρεται το ποσοστό αναπηρίας.
Φωτοτυπία κάρτας ανεργίας από τον ΟΑΕΔ για κάθε μέλος της οικογένειας που δεν εργάζεται.
Για έγγαμους απαιτούνται δικαιολογητικά και για τους δύο συζύγους, εάν είναι διαζευγμένοι, το διαζύγιο και εάν είναι σε διάσταση ένορκη βεβαίωση από το Ειρηνοδικείο.
Πρόσφατη απόδειξη ενοικίου σε περίπτωση ενοικίασης κατοικίας.

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω