Κρητική φιλοξενία

Πανέτοιμη η Κρήτη να καλωσορίσει και να φιλοξενήσει τους επισκέπτες της τονίζει ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης  για την άρση των μέτρων απαγόρευσης των ταξιδιών που είχαν επιβληθεί λόγω κορονοϊού CONID-19.
Συγκεκριμένα επισημαίνει: «Η Κρήτη από σήμερα υποδέχεται και πάλι ταξιδιώτες και επισκέπτες από την υπόλοιπη Ελλάδα. Το νησί που είναι ταυτισμένο με την έννοια της φιλοξενίας, ο τόπος που σε όλες τις εποχές του χρόνου προσφέρει απλόχερα μοναδικές εμπειρίες και ομορφιές είναι εδώ και έτοιμος να προχωρήσει στην επόμενη μέρα.
Το φετινό καλοκαίρι θα είναι ιδιαίτερο. Στο χέρι μας είναι να διαφυλάξουμε ότι κερδίσαμε μέχρι σήμερα. Να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο. Να συνεχίσουμε να είμαστε το θετικό παράδειγμα και πρότυπο στην Ευρώπη και τον κόσμο.
Είμαστε σε διαρκή συνεργασία με όλους τους φορείς του τουρισμού, τους υγειονομικούς φορείς και την 7η ΥΠΕ. Τον επιχειρηματικό κόσμο και τους εργαζόμενους, τηρώντας αυστηρά τις οδηγίες των ειδικών επιστημόνων, προχωρούμε όλοι μαζί, με ασφάλεια στη θερινή περίοδο.
Το νησί της φιλοξενίας, πορεύεται συγκροτημένα και με αισιοδοξία στην επόμενη μέρα».

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω