Λαϊκή αγορά Γαζίου

Την ίδρυση λαϊκής αγοράς στο Δήμο Γαζίου προτείνει προς το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης η Επιτροπή Λαϊκών Αγορών της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου.
Η Επιτροπή επισημαίνει ότι ο Δήμος Μαλεβιζίου είναι ο τρίτος πολυπληθέστερος Δήμος της Π.Ε. Ηρακλείου σύμφωνα με την απογραφή του 2011, με  24.864 κατοίκους που διαρκώς αυξάνονται με μετεγκαταστάσεις. Το αστικό κέντρο του Γαζίου έχει οικονομική και πληθυσμιακή συγκέντρωση λόγω και των τουριστικών υποδομών που είναι εγκατεστημένες στην εδαφική περιφέρεια του Δήμου. Η περιοχή των εργατικών κατοικιών στο Πολύδροσο Γαζίου συγκεντρώνει πληττόμενο πληθυσμό από την κρίση του τουρισμού. Επίσης, μπορεί να ενθαρρυνθεί η συμμετοχή στις λαϊκές αγορές παραγωγών από την πλούσια και παραγωγική γεωργική ενδοχώρα του Δήμου Μαλεβιζίου. Ήδη έχει προηγηθεί προφορική ενημέρωση της Δημοτικής Αρχής για την έναρξη της σχετικής εσωτερικής διαβούλευσης.
Η Επιτροπή λαϊκών αγορών συνεδρίασε την Δευτέρα 18 Μαΐου 2020 υπό την Προεδρία του Περιφερειακού Συμβούλου Νίκου Σκουλά, Προέδρου της Επιτροπής Λαϊκών Π.Ε. Ηρακλείου.

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω