Μόνιμες προσλήψεις ΟΤΑ

«Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση συνεχίζει να αποτελεί κεφαλαιώδες ζήτημα η έλλειψη προσωπικού, έλλειψη που εμποδίζει την πραγμάτωση βασικών λειτουργιών στις δομές της. Στον Δήμο Ηρακλείου συνεχίζουμε να διεκδικούμε μόνιμες προσλήψεις για τις υποστελεχωμένες υπηρεσίες μας. Με πνεύμα αλληλεγγύης και διαρκείς προσπάθειες, βρισκόμαστε και θα εξακολουθήσουμε να βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό των εργαζομένων και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.» τόνισε ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός για την Εργατική Πρωτομαγιά.
Επίσης υπογράμμισε:
«Η Πρωτομαγιά αποτελεί σημείο αναφοράς, διεθνώς, για την δημιουργική παρουσία κάθε ανθρώπου στην κοινωνία που ζει, και στην οποία πρέπει να προσφέρει, εργαζόμενος σε συνθήκες αξιοπρεπείς, δημοκρατικές, με κατοχυρωμένα δικαιώματα, και με σεβασμό της προσωπικότητάς του.
Ο εφετινός εορτασμός, έπειτα από πολλά χρόνια οικονομικής κρίσης στον τόπο μας, στην διάρκεια των οποίων: αυξήθηκε υπερβολικά η ανεργία, καθηλώθηκε η ανάπτυξη και επιδεινώθηκαν οι εργασιακές σχέσεις σε όλους τους τομείς, βρίσκει την χώρα μας –και την παγκόσμια κοινότητα– εν μέσω μιας νέας πρωτόγνωρης υγειονομικής κρίσεως, που δοκιμάζει τις αντοχές της δημόσιας και της ιδιωτικής οικονομίας, με την εκτεταμένη διακοπή δραστηριοτήτων.
Με απροσδιόριστο ακόμη χρονικό ορίζοντα οριστικής αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού, οφείλουμε να κινηθούμε προς την «επόμενη μέρα» με την προσοχή μας διαρκώς στραμμένη στον εργαζόμενο, στην κοινωνική συνοχή, στην εντατική αντιμετώπιση της ανεργίας.»

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω