Νέα ημερομηνία 2ης Ημερίδας Τουρισμού

Μετά την αποδοχή και το μεγάλο ενδιαφέρον για το με θέμα της 2ης Ημερίδας Τουρισμού «Συνέργειες Βιώσιμης Τουριστικής Ανάπτυξης», η διοργάνωση μεταφέρεται ημερολογιακά το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022, ώστε να διευκολυνθεί η παρουσία ανθρώπων της τουριστικής αγοράς και του πρωτογενή τομέα.
            Την δεύτερη Ημερίδα Τουρισμού «ΚΡΗΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΝ» με θέμα «Συνέργειες Βιώσιμης Τουριστικής Ανάπτυξης», διοργανώνουν ο Σύλλογος Ξενοδόχων Νομού Ρεθύμνης, το Επιμελητήριο Ρεθύμνης, ο Δήμος Ρεθύμνης και η ψηφιακή πύλη Κρητών Επιχειρείν.
          Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Ρέθυμνο το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022, στις 10 πμ στο Σπίτι του Πολιτισμού (Παλιά Πόλη – οδός Βερνάρδου), υπό τις Αιγίδες του Υπουργείου Τουρισμού, της Πανελληνίου Ομοσπονδίας Ξενοδόχων – ΠΟΞ, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού – ΕΟΤ και της υποστήριξή της Περιφέρειας Κρήτης. Προσκεκλημένοι και κοινό, θα έχουν την δυνατότητα φυσικής παρουσίας αλλά και μέσω διαδικτύου από την Ψηφιακή Πλατφόρμα ΚΡΗΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ.
          Συμμετέχουν ομιλητές από τον ΕΟΤ, την Περιφέρεια Κρήτης, επαγγελματικοί φορείς και επιχειρηματίες του τουρισμού, του πρωτογενή τομέα, των υπηρεσιών, του Πολυτεχνείου Κρήτης, του Πανεπιστημίου Κρήτης, του Ι.Τ.Ε., ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ., Μ.Α.Ι.Χ., Α.Σ.Τ.Ε.Κ., της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
          Σκοπός της Ημερίδας η παραγωγή θέσεων και νέων προτάσεων με προγραμματισμό και την υλοποίηση τους, με την συνεργασία όλων και με στόχο την βιωσιμότητα του τουρισμού στο νησί. Η ενθάρρυνση και από κοινού ενέργειες των ενδιαφερομένων μερών, για την προώθηση επενδύσεων αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής και τον πράσινο μετασχηματισμό της οικονομίας.
          Στόχος των νέων μορφών επιχειρηματικότητας, η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου με την ανάδειξη των χαρακτηριστικών ανά περιοχή ώστε ο επισκέπτης να γίνεται πρεσβευτής της Κρήτης, να επιθυμεί την επιστροφή του αλλά και να αναζητά τα προϊόντα της για όσο διάστημα βρίσκεται μακρυά της.
Καθ΄ όλη την διάρκεια της Ημερίδας θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγείας, κατά της εξάπλωσης του COVID-19.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη

Ομιλητές 2ης Ημερίδας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω