Ροή Ειδήσεων

Νέες πτήσεις ΗΠΑ – Αθήνα

Με τρεις πόλεις των ΗΠΑ την Νέα Υόρκη, το Σικάγο και την Φιλαδέλφεια συνδέει την Αθήνα η αεροπορική εταιρεία «American Airlines». Επίσης «United Airlines» με νέες πτήσεις συνδέει την Ουάσιγκτον και την Νέα Υόρκη με την Αθήνα.
Οι εκπρόσωποι των δύο εταιρειών σε συνάντηση με τον Υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη διαβεβαίωσαν ότι έχουν ήδη προγραμματίσει την αύξηση των απευθείας πτήσεων προς τη χώρα μας, από διάφορες πόλεις των ΗΠΑ.
Στη συζήτηση κυρίαρχο των συζητήσεων ήταν το άνοιγμα του Ελληνικού Τουρισμού το 2021, η υγειονομική ασφάλεια των ταξιδιωτών και η απλοποίηση των διατυπώσεων ώστε να ενθαρρυνθεί το τουριστικό ρεύμα προς την Ελλάδα κατά τους επόμενους μήνες.
Ο κ. Θεοχάρης επισήμανε: «είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος από την ανταπόκριση που έχει το άνοιγμα του Ελληνικού Τουρισμού στην αμερικανική αγορά. Μετά από τη «Delta Airlines», προχωρήσαμε σε ουσιαστικές συζητήσεις με τις άλλες δύο μεγάλες αεροπορικές εταιρείες των ΗΠΑ, την «American Airlines» και την «United Airlines». Οι εκπρόσωποι αμφοτέρων των αμερικανικών αερομεταφορέων μεταφέρουν μια εικόνα έντονου ενδιαφέροντος εκ μέρους του επιβατικού τους κοινού για ταξίδια στην Ελλάδα, με μεγάλο αριθμό κρατήσεων για το αμέσως επόμενο διάστημα.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω