Νέος Βρεφικός – Παιδικός Σταθμός

Ο Δήμος Πλατανιά, δημιούργησε ένα σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο νέο βρεφονηπιακό και παιδικό σταθμό, στο Κοντομαρί και ξεκινά τη λειτουργία του  την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021.
Ο νέος βρεφονηπιακός και παιδικός σταθμός στεγάζεται σε δύο πλήρως  ανακατασκευασμένα και ολοκληρωμένα κτίρια, έκτασης 200τ.μ. και 317 τ.μ. αντίστοιχα, του οποίου η άδεια λειτουργίας, υπογράφηκε από το Δήμαρχο κ. Ιωάννη Μαλανδράκη, το προηγούμενο διάστημα. Επίσης, με ίδιους πόρους του Δήμου, ολοκληρώθηκαν οι προσλήψεις, επτά (7) ατόμων εκπαιδευτικού και βοηθητικού προσωπικού.
Ο Δήμαρχος κ Ιωάννης Μαλανδράκης επισήμανε: Ολοκληρώθηκε μια προσπάθεια ολικής ανακατασκευής και ολοκλήρωσης κτιρίων, προκειμένου κτίρια που ήταν σε αδράνεια, να καταστούν λειτουργικά και μάλιστα δημιουργώντας μια νέα Δομή κοινωνικής φροντίδας.
Με αυτό τον τρόπο ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των οικογενειών του Δήμου και υποβοηθούμε έμμεσα στη μείωση της υπογεννητικότητας. Επίσης  δημιουργείται άλλη μια Δομή παιδικού σταθμού, ενώ για πρώτη φορά και τμήμα για βρέφη.»

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω