Ροή Ειδήσεων

Προώθηση Τουριστικών Υπηρεσιών Κρήτης

Την πρωτοβουλία ίδρυσης εταιρίας, με αντικείμενο την προώθηση και την βελτίωση των τουριστικών υπηρεσιών της Κρήτης, έλαβε η Ένωση Ξενοδοχείων Ηρακλείου στην ετήσια τακτική της Γενική Συνέλευση. Για το σκοπό αυτό συστάθηκε ομάδα εργασίας, που θα επεξεργαστεί και θα υποβάλλει την τελική μορφή της εταιρίας προς έγκριση στην επόμενη Γενική Συνέλευση.
«Ευπρόσδεκτοι είναι όλοι οι επιχειρηματίες ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων της Κρήτης καθώς και φορείς του τουριστικού κλάδου» τονίζει ο κ. Νίκος Χαλκιαδάκης Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Ηρακλείου σε συνέντευξη στο ΚΡΗΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ.

Ποιό το φάσμα των δραστηριοτήτων της νέας εταιρίας;
Πρόκειται για την ίδρυση μιας εταιρίας υπό την αιγίδα της ένωσης Ξενοδόχων νομού Ηρακλείου. Το εύρος των δραστηριοτήτων της νέας εταιρίας που προέκυψε με την συνεργασία Ξενοδόχων και της Ένωσης Ξενοδόχων νομού Ηρακλείου περιλαμβάνει εφαρμογή στρατηγικής μάρκετινγκ για την τουριστική προβολή του νησιού μας αλλά και την επίλυση ζητημάτων και προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι ξενοδόχοι.

Ποιά η συνεισφορά της εταιρίας στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη;
Η συνεισφορά της εταιρείας στην κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη έχει έμμεσο χαρακτήρα καθώς θα προέλθει από τα αποτελέσματα των δράσεων της και της γενικότερης στρατηγικής και αρκεί να αναλογιστεί κανείς την συμβολή του τουρισμού στην ελληνική οικονομία, στην απασχόληση, στην διατήρηση ισορροπίας στο εξωτερικό ισοζύγιο πληρωμών της χώρας και μια σειρά άλλων. Άλλωστε η αύξηση του όγκου των τουριστικών ροών για πολλές χώρες παγκοσμίως αύξησε την επίδραση και τον αντίκτυπο του τουρισμού σε πολλούς οικονομικούς και κοινωνικούς τομείς, όπως η απασχόληση, η αυτοδιοίκηση, η εκπαίδευση, το περιβάλλον, οι μεταφορές, οι τεχνολογίες κλπ.

Ποιοί οι άμεσοι στόχοι;
Άμεσος στόχος η συμμετοχή όλων των ξενοδόχων του νησιού μας έτσι ώστε όλοι μαζί ενωμένοι με κοινές πεποιθήσεις για το κοινό καλό να συμβάλλουμε στην τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας, την προβολή της Κρήτης, την διαμόρφωση κατάλληλων υποδομών και την περαιτέρω ποιοτική αναβάθμιση του προορισμού μας εν καιρώ μεγάλων επενδύσεων όπως το αεροδρόμιο Καστελίου και ο ΒΟΑΚ.

Πηγή 8ο τεύχος ΚΡΗΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω