Πρόσωπα

Το Singularity Festival Week 2019 με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης με επίκεντρο την τεχνολογία-επιχειρηματικότητα-τουρισμό-εκπαίδευση-τέχνη.
Συμμετείχαν μεγάλες προσωπικότητες, από όλο τον κόσμο, από όλους τους χώρους, με επίκεντρο τεχνολογικούς κολοσσούς όπως η Android, η Google, η Mozilla, η Intel, η TUI και το Πολυτεχνείο Κρήτης.
Η Περιφέρεια Κρήτης συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ANUGA 2019, στην Κολωνία της Γερμανίας.
Την Περιφέρεια Κρήτης εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Πρωτογενή τομέα, Μανόλης Χνάρης ενώ συμμετείχε το μέλος του Δ.Σ. της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Λουΐζος Κόλλιας.
Από την Κρήτη 19 επιχειρήσεις παρουσίασαν τα προϊόντα τους στο περίπτερο που δημιούργησε η Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης.
Ο Δήμος Πλατανιά και το Εργαστήριο Ανανεώσιμων και Βιώσιμων Ενεργειακών Συστημάτων της Σχολής Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης συμμετέχουν ως εταίροι (μοναδική Ελληνική Συμμετοχή) στην Ευρωπαϊκή δράση «SUMP-PLUS: Sustainable Urban Mobility Planning: Pathways and links to Urban Systems» προκειμένου να σχεδιάσουν και να εφαρμόσουν μέτρα που συμβάλλουν στην μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου στον τομέα των μεταφορών και στην επίτευξη των στόχων του Σχεδίου Δράσης για τη Βιώσιμη Ενέργεια και το Κλίμα.
Ενημερωτική εκδήλωση από την Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Κρήτης για τα έργα ΕΣΠΑ στο νησί.
Εισηγητές στην εκδήλωση ήταν ο προϊστάμενος της Μονάδας Α΄ Γιάννης Μπαλαντινάκης και το στέλεχος της Μονάδας Α’ Μαρία Γιατρομανωλάκη. Την εκδήλωση συντόνισε η προϊσταμένη της ΕΥΔ ΕΠ Περιφέρειας Κρήτης Μαρία Κασωτάκη.
Από δεξιά η Ιωάννα Ατσαλακη υποψήφιος Διδάκτωρ Πολυτεχνείου Κρήτης (ΠΚ),
ο καθηγητής Ινδονησιακού πανεπιστημίου,
ο Ατσαλάκης Γιώργος επίκουρος καθηγητής του ΠΚ, και ο καθηγητής ινδονησιακού πανεπηστημιου.
Ο Επίκουρος Καθηγητής Ατσαλάκης Γιώργος και η υποψήφια Διδάκτορας Ατσαλάκη Ιωάννα μαζί με άλλους 6 καθηγητές από άλλα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια συμμετείχαν στο OPTBANK mid-term evaluation στην Σουρακάρτα της Ινδονησίας στις 24-27/09/2019.
Από αριστερά ο κ. Μανώλης Αλιφιεράκης Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης Υφυπουργός Αθλητισμού, ο κ. Γιώργος Λογιάδης βουλευτής του ΜΕΡΑ 25.
Έκτακτη σύσκεψη για την THOMAS COOK στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.
Η Ελένη Χατζηγιάννη, Διευθύντρια Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού και Συντονίστρια του PANORAMED στην Κρήτη, παρουσίασε το σημαντικό ρόλο της Περιφέρειας Κρήτης ως του «Συνομιλητή-Διαμεσολαβητή» και τις μέχρι τώρα δράσεις του PANORAMED.
Ημερίδα με θέμα «Επανεκτιμώντας τη Διακυβέρνηση στη Μεσόγειο» από την Περιφέρεια Κρήτης στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος PANORAMED Interreg MED.
Εκδήλωση απονομής βεβαιώσεων
«Energy Scouts» στην Κρήτη, στο πλαίσιο του έργου
Young Energy Europe.
Οι εργαζόμενοι στις εταιρίες Askofruit, Άρωση Μελετητική, Αρκαδικό Επιχειρείν, Ex Machina Engineering, AKEK, Koronekes, Ellinair και Kouvidis, ανέλυσαν το περιεχόμενο των εργασιών τους με θέμα τις δυνατότητες μείωσης του ενεργειακού κόστους, της χρήσης πόρων και του αποτυπώματος CO2, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην προστασία του κλίματος.

Επιστροφή στο 1ο τεύχος

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω