Ροή Ειδήσεων

Το κρέας ως πρωταρχικό συστατικό

Εκδήλωση με θέμα «Επισήμανση του κρέατος ως πρωταρχικό συστατικό» θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας zoom τη Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021 και ώρα 5.00 το απόγευμα. Στόχος η ενημέρωση των επιχειρήσεων του τομέα κρέατος και κάθε ενδιαφερόμενου.
Την εκδήλωση διοργανώνουν το Ινστιτούτο Προϊόντων Κρέατος (ΙΠΚ) και η Συμβουλευτική Επιτροπή Τεχνικών Εμπειρογνωμόνων (ΣΕΤΕ) του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος (ΣΕΒΕΚ), σε συνεργασία με την Ελληνική Κτηνιατρική Ακαδημία (ΕΚΑ) και την Ελληνική Κτηνιατρική Εταιρεία (ΕΚΕ) –Κλάδος Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας και Τροφίμων.
Βασικός εισηγητής ο Σπυρίδωνας Β. Ραμαντάνης, DVM, Dr. med. vet., Diplomate European College of Veterinary Public Health, Καθηγητής Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και θα συμμετέχει εκπρόσωπος του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).
Παρακολούθηση εκδήλωσης:
Zoom meeting
Topic: Webinar ΙΠΚ-ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΚΡΕΑΤΟΣ
Join Zoom Meeting

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω
Αρέσει σε %d bloggers:

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο