Ροή Ειδήσεων

Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία

Η Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων Τεχνικών Επιχειρήσεων Ελλάδας (ΟΣΕΤΕΕ) και η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Χανίων, το ΤΕΕ/ Περιφερειακό Τμήμα Δυτικής Κρήτης (ΤΕΕ/ΤΔΚ), το Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου και το Δήμο Χανίων διοργανώνουν την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022, στις 18.00 μ.μ στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου, στα Χανιά ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία».
Πρόγραμμα
17.30 – 18.00 Προσέλευση18.00 – 18.30 Χαιρετισμοί 18.30 – 19.00 « Οι εργαζόμενοι σε κίνδυνο. Οι προτάσεις των Συνδικάτων»
Δρ. Ανδρέας Στοϊμενίδης, Πρόεδρος ΟΣΕΤΕΕ, Γραμματέας ΥΑΕ ΓΣΕΕ, Πρόεδρος Επιτροπής «Vision Zero» της Commission.
«Διεθνές και εθνικό πλαίσιο λειτουργίας των θεσμών ΥΑΕ, τις δυνατότητες για την ενεργή συμμετοχή των εργαζομένων και τα αποτελέσματα της συνεχούς ανεξάρτητης έρευνας της ΟΣΕΤΕΕ για την άμεση καταγραφή των εργατικών δυστυχημάτων στην πατρίδα μας».
19.00 – 19.30 «Βασικοί κίνδυνοι και μέτρα πρόληψης στον τεχνικό κλάδο»
Μανώλης Γωνιωτάκης, Επιθεωρητής ΥΑΕ Χανίων.
«Οπτική της Επιθεώρησης Εργασίας. Βασικές επικίνδυνες συνθήκες εργασίας και στις μεθόδους αντιμετώπισής τους στον Τεχνικό Κλάδο».
19.30 – 20.00 «Διαδικτυακά διαδραστικά εργαλεία OiRA για την εκτίμηση επαγγελματικού κινδύνου: η περίπτωση των Ξενοδοχείων»
Δρ. Γεώργιος Παπαδάκης, Επιστημονικά Υπεύθυνος προγράμματος OiRA, Πολυτεχνείο Κρήτης  – Πασχαλία Μαχαιρά, ΜΠΔ, MSc, Επιστημονικός Συνεργάτης Πολυτεχνείου Κρήτης.
«ανάπτυξη των Διαδικτυακών Διαδραστικών Εργαλείων OiRA για την εκτίμηση επαγγελματικού κινδύνου στη λειτουργία των Ξενοδοχειακών Μονάδων».
20.00 -20.30 Συζήτηση.
         Η Εκδήλωση θα μεταδοθεί και ζωντανά από τα κανάλια του ΤΕΕ/ΤΑΚ http://live.teetak.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω