Καταστροφή Αγίας Πελαγίας & Σητείας

Με δύο νεκρούς και απέραντες καταστροφές σε πλήθος περιουσιών και επιχειρήσεων καταγράφονται μέχρι στιγμής σε Αγία Πελαγία και Σητεία.
Την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου τα σχολεία στην Σητεία παρέμειναν κλειστά καθώς και ο παιδικός σταθμός της Αγ. Πελαγίας ενώ τα σχολεία του Δήμου Μαλεβιζίου λειτούργησαν κανονικά.
Παράλληλα στο Μαλεβίζι ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για τις καταγραφές των ζημιών στις επιχειρήσεις που επλήγησαν από τις πλημμύρες το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022. Δεκάδες αυτοκίνητα βρίσκονται στην θάλασσα με ανυπολόγιστες και τεράστιες ζημιές στις επιχειρήσεις, καταστρέφοντας τους κόπους μιας ζωής.
Στις πληγείσες περιοχές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, Λιμενικού, Αστυνομίας αλλά και εθελοντών καθώς και σκάφη με δύτες της ΕΜΑΚ και του Λιμενικού χτένισαν την θαλάσσια περιοχή.
         Οι επιχειρηματίες της Αγίας Πελαγίας που έχουν υποστεί ζημιές, πρέπει να αποστείλουν ηλεκτρονικά την αίτηση που θα βρουν παρακάτω συμπληρωμένη σύμφωνα με τα στοιχεία της επιχείρησης όπως είναι δηλωμένα στην ΑΑΔΕ, υπογεγραμμένη και στην συνέχεια σκαναρισμένη στο email [email protected]
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 2813-410202 και 2813-410205 (γραφείο Πολιτικής Προστασίας Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου)
            Συγκεκριμένα η αίτηση καταγραφής των ζημιών:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω