Ψηφιακό B2B Select Shandong

Στις 15 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα Ελλάδος 11:00 πμ – 13:30 μμ, διοργανώνεται επιχειρηματική εκδήλωση «Select Shandong» που θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω διαδικτύου και θα πραγματοποιηθούν επιχειρηματικές συναντήσεις σε ψηφιακές αίθουσες. Την εκδήλωση διοργανώνει η «Επιλέξτε Shandong – Είσοδος στο Πάρκο Διεθνούς Συνεργασίας Ναυτιλιακών Χημικών & Νέων Υλικών» της πόλης Weifang στην Κίνα.  
          Σύμφωνα με το «Ευρωπαϊκή Δίκτυο Κέντρων & Κόμβων Έρευνας & Καινοτομίας στην Κίνα – ENRICH in China» η εκδήλωση αποτελεί ιδανική ευκαιρία δικτύωσης των ελληνικών επιχειρήσεων πουν δραστηριοποιούνται στους ως άνω τομείς, τόσο με την Διοίκηση του Πάρκου, όσο και με αξιόπιστες κινεζικές επιχειρήσεις, προκειμένου να διερευνηθούν δυνατότητες αμοιβαίως επωφελούς επιχειρηματικής ή και επενδυτικής συνεργασίας.
          Η εκδήλωση «Select Shandong», η οποία διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Γραφείου Εμπορικών Υποθέσεων της κινεζικής Επαρχίας Shandong και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της πόλης Weifang, αποσκοπεί στην παρουσίαση του Πάρκου Διεθνούς Συνεργασίας Ναυτιλιακών Χημικών & Νέων Υλικών του Weifang, αλλά και σημαντικών κινεζικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται εντός αυτού. Οι ως άνω επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται στους τομείς της παραγωγής χημικών προϊόντων, πρώτων υλών για την πετρελαιοβιομηχανία, την παραγωγή ενέργειας και την ανακύκλωση υλικών, φαρμακευτικών πρώτων υλών, πρόσθετων τροφίμων και ζωοτροφών, αγροτικών πρώτων υλών, προϊόντων βιομάζας, υλικών για την παραγωγή ανόδων μπαταριών λιθίου και ηλεκτροδίων κλπ.  
          Κατά τους διοργανωτές, το πρώτο τμήμα της εκδήλωσης θα μεταδοθεί ζωντανά, στην έξι γλώσσες (κινεζική αγγλική, ιαπωνική, κορεατική, γερμανική και γαλλική), μέσω των εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης «Facebook» και «Twitter», καθώς και των εφαρμογών ανταλλαγής βίντεο και φωτογραφιών «Youtube» και «Instagram», αντιστοίχως. Εν συνεχεία, θα πραγματοποιηθούν επιχειρηματικές συναντήσεις σε ψηφιακές αίθουσες.      
          Για περισσότερες λεπτομέρειες, τυχόν ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τους διοργανωτές, στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις [email protected] ή [email protected].

2η Ημερίδα «ΚΡΗΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΝ»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω