Ροή Ειδήσεων

Άνοιγμα Εμπορικών Κέντρων

Από το Σάββατο 24 Απριλίου 2021 λειτουργούν εμπορικά κέντρα, εκπτωτικά χωριά και οι επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών αισθητικής σε όλη την επικράτεια.
Επίσης θα λειτουργήσουν με τη διαδικασία καθορισμού ραντεβού για αγορά εντός καταστήματος (click inside) οι εμπορικές επιχειρήσεις στις Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης και Κοζάνης.
ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ – ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΧΩΡΙΑ
Θα λειτουργήσουν με click away και click inside και για τη μετάβαση υποχρεωτικά μήνυμα στο 13032 που ισχύει για 3 ώρες και αποδεικτικό ραντεβού.
Το ωράριο λειτουργίας είναι από 7:00 πμ. έως 8:30 μ.μ. προαιρετικά τις καθημερινές και με εξαίρεση την Μ. Παρασκευή που το ωράριο θα είναι από τη 1:00 μ.μ. έως 7:00 μ.μ. και το Μ. Σάββατο από 7:00 πμ. έως 6:00 μ.μΟ μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός καταναλωτών εντός των καταστημάτων είναι 1 πελάτης ανά 25 τ.μ. Στους κοινόχρηστους χώρους των εμπορικών κέντρων ο μέγιστος αριθμός είναι 1 πελάτης ανά 10 τ.μ.
Υποχρεωτική η απόσταση 2 μέτρων σε χώρους αναμονής. Απαγορεύεται εντός των mall και των εκπτωτικών κέντρων η λειτουργία των υγειονομικών υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των take away.
ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ
Οι πελάτες θα προσέρχονται μόνο με ραντεβού και οι επιχειρήσεις πρέπει να έχουν κατάλογο ραντεβού. Μάσκα θα έχουν τόσο το προσωπικό όσο και οι πελάτες και η απόσταση των θέσεων εργασίας είναι τα 2 μέτρα.

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω