Ροή Ειδήσεων

Έρευνα γυναικείας επιχειρηματικότητας Κρήτης

Σημαντική πρωτοβουλία του Αναπτυξιακού Συλλόγου Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης, η έρευνα που πραγματοποιεί για τις επιπτώσεις της πανδημίας στην γυναικεία επιχειρηματικότητα στην Κρήτη. Σκοπός η εξαγωγή εξειδικευμένων προτάσεων για την αντιμετώπιση των προκλήσεων κατά τον χρόνο διάρκειας των μέτρων κατά του κορονοϊού αλλά και προετοιμάζοντας την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας για την επόμενη μέρα.
Οι γυναίκες επιχειρηματίες που θέλουν να συμβάλουν μπορούν επισκεφθούν τον σύνδεσμο της Έρευνας και να απαντήσουν στο ερωτηματολόγιο.
Ειδικότερα το ΔΣ του Συλλόγου επισημαίνει: «Μετρώντας ήδη εννέα μήνες από την αρχή της πανδημίας που έχει πλήξει τις επιχειρήσεις όλων μας, δημιουργήσαμε, σε συνεργασία με το ΙΤΕ (Ίδρυμα Τεχνολογίας & Έρευνας) ένα ερωτηματολόγιο στην προσπάθειά μας να ερευνήσουμε το πως επηρέασε η πανδημία την γυναικεία επιχειρηματικότητα στην Κρήτη. Καλούμε όλες τις γυναίκες επιχειρηματίες να μπουν στον παρακάτω σύνδεσμο και να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο. Δεν θα σας πάρει πάνω από δύο (2) λεπτά να απαντήσετε: Τα αποτελέσματα της έρευνας θα μας βοηθήσουν στην ακριβέστερη κατανόηση της κατάστασης και θα γίνουν βάση για αλλαγές και προτάσεις για το μέλλον.
Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνηση και περαιτέρω πληροφορίες στο 6974157232 Ευχόμαστε σε όλες υγεία!»

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω