Ροή Ειδήσεων

Έρευνα Επιμελητηρίου Ηρακλείου

Ερωτηματολόγιο, στο οποίο θα καταγράφονται ανώνυμα οι απόψεις τους, στο πλαίσιο έρευνας για την αποτύπωση της κατάστασης των τοπικών επιχειρήσεων μέσα στην οικονομική κρίση πραγματοποιεί το Επιμελητήριο Ηρακλείου.
Οι απαντήσεις είναι αυστηρά εμπιστευτικές, τα στοιχεία που θα καταγραφούν θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς της έρευνας και δεν πρόκειται να κοινοποιηθούν.
Να σημειωθεί ότι τα μέλη το ΔΣ θα πραγματοποιήσουν επισκέψεις στις επιχειρήσεις όλων των κλάδων της τοπικής οικονομίας, παρέχοντας ενημέρωση για την έρευνα, οι οποίες θα είναι αντιπροσωπευτικές σε επιχειρήσεις από τα Τμήματα Εμπορίου, Μεταποίησης, Υπηρεσιών, Τουρισμού και Εξαγωγών.
Κάθε ενδιαφερόμενος επιχειρηματίας που επιθυμεί να ενταχθεί στο πρόγραμμα ενημέρωσης, μπορεί να κλείσει ραντεβού επικοινωνώντας με το Επιμελητήριο Ηρακλείου στα τηλέφωνα:2810247047 κα Κρασονικολάκη, 2810247039 κα Λαζανάκη.
Το ερωτηματολόγιο της έρευνας έχει αναρτηθεί και στον σύνδεσμο  https://forms.gle/HJiYfguDcmCFL3Zx8 για όποιον επιχειρηματία επιθυμεί να συμμετάσχει αυτόνομα.

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω