[χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό]
O Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου (ΟΛΗ) συμμετείχε και φέτος στην Ετήσια Παγκόσμια Έκθεση Κρουαζιέρας, η οποία πραγματοποιήθηκε από 27 έως 30 Μαρτίου 2023, στο Φορτ Λοντερντέιλ της Φλόριντα των ΗΠΑ, η οποία θεωρείται σε παγκόσμιο επίπεδο η μεγαλύτερη στο θαλάσσιο τουρισμό και στην κρουαζιέρα.
Τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου εκπροσώπησαν ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ κ. Μηνάς Παπαδάκης, ο Διευθυντής Ανάπτυξης και Προγραμματισμού κ. Σταύρος Λυριντζάκης και το μέλος του Δ.Σ. κ. Αντώνης Νιθαυριανάκης.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν, φέτος θα είναι χρονιά ρεκόρ για την Κρουαζιέρα, όπως χρονιά ρεκόρ θα είναι και για τον τουρισμό της Κρήτης, ενώ πολύ μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει και από τους Αμερικάνους πολίτες για διακοπές στην Ελλάδα μετά μάλιστα και από την ενίσχυση των αεροπορικών πτήσεων προς την Αθήνα, οι οποίες πλέον είναι τέσσερις καθημερινά.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ κ. Μηνάς Παπαδάκης ανέφερε ότι το Λιμάνι του Ηρακλείου αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα συνεργιών, επαγγελματισμού και μεθοδικότητας στον Τομέα της Κρουαζιέρας και αυτό εμφαίνεται από τα αποτελέσματα του προηγούμενου έτους όσο και των αφίξεων των κρουαζιεροπλοίων στο Λιμάνι Ηρακλείου το 2023. Η παρουσία μας στην Παγκόσμια Εκθεση Κρουαζιέρας ήταν πολύ σημαντική σε μία περίοδο κατά την οποία ο κλάδος κάνει μία ολική επανεκκίνηση, αναθεωρεί το προϊόν του και ψάχνει νέους ορίζοντες.




