Τροποποίηση έργου λιμνοδεξαμενής Λασιθίου

[χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό και 10 δευτ.]

Τροποποιήθηκε η διακήρυξη και μετατέθηκε η καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών και ημερομηνίας διενέργειας του Διεθνούς Διαγωνισμού με τη διαδικασία του Ανταγωνιστικού Διαλόγου για την Ανάθεση Σύμβασης Σύμπραξης Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ-ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ), του έργου: «Λιμνοδεξαμενή Χοχλακίων Νομού Λασιθίου και Συνοδά Έργα – Φράγμα Αγ. Ιωάννη Ιεράπετρας Νομού Λασιθίου και Βασικά Έργα Αξιοποίησης Αρδευτικού Νερού».
          Συγκεκριμένα η νέα καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής Φακέλων Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος ορίζεται η 24η Απριλίου 2023 ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00 και η ημερομηνία ηλεκτρονικής αποσφράγισης των Φακέλων Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος ορίζεται η Τρίτη 2 Μαΐου 2023 και ώρα 15:00.
          Τέλος με την απόφαση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, η τροποποίηση όρου της διακήρυξης ως ακολούθως:
          Η πρώτη παράγραφος του σημείου (iii) της υποπαραγράφου (3) της παραγράφου 7.4.3 «Τεχνική και Επαγγελματική Ικανότητα του Κατασκευαστή» της διακήρυξης: «εργασίες κατασκευής δικτύου άρδευσης με συνεχές μήκος του κύριου έργου μεταφοράς τουλάχιστον ίσο με είκοσι χιλιόμετρα (20,00 km). Το κύριο έργο μεταφοράς νερού αφορά στο σύστημα μεταφοράς αγωγών νερού από αντλιοστάσιο ή από δεξαμενή μέχρι το δευτερεύον δίκτυο διανομής ύδατος. Τα φρεάτια δικλείδων διακοπής και ελέγχου (ΦΔΕ) του κυρίου έργου μεταφοράς νερού (πρωτεύον δίκτυο), δεν αποτελούν σημεία διακοπής του συνολικού του μήκους. Για τον υπολογισμό του συνεχούς μήκους του κυρίου έργου μεταφοράς νερού δεν αθροίζονται επιμέρους, ανεξάρτητα μεταξύ τους, υδροδοτικά συστήματα.» για λόγους διασφάλισης μεγαλύτερου ανταγωνισμού τροποποιείται ως εξής: «εργασίες κατασκευής δικτύου άρδευσης με μήκος του κύριου έργου μεταφοράς τουλάχιστον ίσο με είκοσι χιλιόμετρα (20,00 km). Το κύριο έργο μεταφοράς νερού αφορά στο σύστημα μεταφοράς αγωγών νερού από αντλιοστάσιο ή από δεξαμενή μέχρι το δευτερεύον δίκτυο διανομής ύδατος. Τα φρεάτια δικλείδων διακοπής και ελέγχου (ΦΔΕ) του κυρίου έργου μεταφοράς νερού (πρωτεύον δίκτυο), δεν αποτελούν σημεία διακοπής του συνολικού του μήκους. Για τον υπολογισμό του μήκους του κυρίου έργου μεταφοράς νερού αθροίζονται επιμέρους, ανεξάρτητα μεταξύ τους, υδροδοτικά συστήματα που έχουν περαιωθεί επιτυχώς στο πλαίσιο μίας ή περισσότερων συμβάσεων.»

Αναλυτικά ολόκληρη η απόφαση:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω