Ανοιχτό Θέατρο Περάματος

Το Σάββατο, 22 Αυγούστου 2020, 9:00 μμ, στο Ανοιχτό Θέατρο Περάματος του Φεστιβάλ «Τάλλαια 2020», πραγματοποιεί πρεμιέρα η πειραματική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Μυλοποτάμου, με την παράσταση «Συνάντηση με την Αληθινή Απολογία του Σωκράτη».
Η παράσταση διοργανώνεται σε συνεργασία με Το ΧΩΡΑφΙ – Κέντρο Προαγωγής Ψυχικής Υγείας & Παραστατικών Τεχνών και είναι βασισμένη στο ομώνυμο έργο του μεγάλου μας ποιητή και πεζογράφου Κώστα Βάρναλη, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Λιοδάκη.
Λόγος, Μουσική, Μελοποιημένη Ποίηση και Κίνηση συναντούν την ποιητικότητα της γραφής του Βάρναλη και τον οραματισμό του ποιητή για τον μεγάλο φιλόσοφο.
Ο συγγραφέας με χιούμορ και λαϊκή γλώσσα, απλά, λιτά και καθαρά αναζητά σαρκάζοντας και αυτοσαρκαζόμενος, τις βαθύτερες ανθρώπινες αξίες ως μοναδική άμυνα στην επίθεση της βαρβαρότητας.
Συντελεστές:
Συγγραφέας: Κώστας Βάρναλης.
Σκηνοθεσία – Ερμηνεία – Σχεδιασμός Φωτισμού: Βαγγέλης Λιοδάκης.
Μουσική Σύνθεση – Ερμηνεία: Μανώλης Ανδρέου.
Χορογραφία – Ερμηνεία: Νεφέλη Κτιστάκη.
Αφήγηση: Γεωργία Γαλλιάκη.
Σκηνικά: Κάλλη Καραδάκη.
Κοστούμια: Πόπη Τσιμπισκάκη.
Αφίσα – Πρόγραμμα: Στέλιος Φασούλης.
Φωτογραφία: Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος.
Φωτιστική & Ηχητική Κάλυψη: Πολύφωνο.
Οργάνωση Παραγωγής: Χωράφι.
Παραγωγή: Οργανισμός Πολιτισμού – Τουρισμού & Νέας Γενιάς Δήμου Μυλοποτάμου «Ο Αυλοπόταμος».
Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου
Υπενθυμίζεται, ότι τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή της διασποράς της πανδημίας του κορωνοϊού σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις για τα θεάματα και τα ακροάματα που απευθύνονται σε καθήμενο κοινό.
Τηρουμένων των απαιτούμενων μέτρων και των υγειονομικών πρωτοκόλλων ο Δήμος Μυλοποτάμου συνεχίζει την υλοποίηση του Φεστιβάλ «Ταλλαία 2020» που φέτος στο σύνολο του φιλοξενείται στο Ανοιχτό Θέατρο Περάματος.

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω