Απαγόρευση λειτουργίας δημοσίων ΚΤΕΟ

Απαγόρευση λειτουργίας Δημοσίων Κέντρων Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων (ΚΤΕΟ), στο σύνολο της Επικράτειας, προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 από 23 Μαρτίου 2020 έως και 31 Μαρτίου 2020 αποφάσισε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης.
Σημειώνεται ότι στα Δημόσια ΚΤΕΟ θα εξακολουθούν να διενεργούνται οι τεχνικοί έλεγχοι για τα φορτηγά και τα λεωφορεία που εκτελούν διεθνείς μεταφορές, καθώς και η έκδοση της Κάρτας Ελέγχου Καυσαερίων (Κ.Ε.Κ.), που λαμβάνουν χώρα εντός της περιόδου από 16-3-2020 έως και 30-4-2020.
Υπενθυμίζεται ότι κατά το ίδιο χρονικό διάστημα έχει επιβληθεί προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας των Ιδιωτικών Κέντρων Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων (Ι.Κ.Τ.Ε.Ο) στο σύνολο της Επικράτειας -πλην αυτών που διαθέτουν εγκεκριμένη –αδειοδοτημένη αυτόματη γραμμή τεχνικού ελέγχου βαρέων οχημάτων για τον τεχνικό έλεγχο φορτηγών και λεωφορείων αυτοκίνητων οχημάτων που εκτελούν διεθνείς μεταφορές, των οποίων ο τεχνικός έλεγχος εξακολουθεί να διενεργείται σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω