Ασφαλή Κρητική φιλοξενία Porto Kalyves

Το Porto Kalyves Hotel Seaside Apartments σε απάντηση στις μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς, δεσμεύεται να εξασφαλίσει ότι οι πελάτες του θα βιώσουν ευελιξία σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Πέρα των υγειονομικών μέτρων που έχουν ήδη εξασφαλιστεί σε απόλυτο βαθμό διασφαλίζοντας την ασφάλεια της Κρητικής φιλοξενίας εφαρμόζει νέες πολιτικές ακύρωσης προς διευκόλυνση των επισκεπτών του.
Ειδικότερα επισημαίνει ότι για τους επισκέπτες που κάνουν νέες κρατήσεις για οποιαδήποτε μελλοντική ημερομηνία άφιξης, εξαιρουμένων των κρατήσεων χωρίς επιστρεπτέες τιμές, έως 30 Ιουνίου 2020, θα επιτρέπει την αλλαγή ή ακύρωση της κράτησης χωρίς χρέωση έως 3 ημέρες πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία άφιξης.
Ακόμη σημειώνεται ότι οι αλλαγές στην κράτηση θα υπόκεινται σε διαθεσιμότητα και σε οποιαδήποτε διαφορά τιμών. Επίσης ατομικές (παροδικές) επιστροφές κρατήσεων επιστροφών κάθε είδους (π.χ. μετρητά ή πιστωτική κουπόνι) μπορούν να απαιτήσουν έως 90 ημέρες από την ημερομηνία ακύρωσης για επεξεργασία. Η μορφή και ο χρόνος επιστροφής δύναται να υπόκεινται σε ισχύοντες νόμους.

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω