Αυθεντική Κρητική Αρτοποιία

Υποσχόμαστε στους καταναλωτές μας ότι τα προϊόντα της εταιρείας «Κωνσταντίνος Περάκης» που θα απολαύσουν είναι υγιεινά, φρέσκα και χειροποίητα, υπογράμμισε σε συνέντευξη στο «ΚΡΗΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ» ο Πρόεδρος της εταιρείας κ. Κώστας Περράκης.


Τι προϊόντα παράγει η εταιρεία;
Η εταιρεία «Κωνσταντίνος Περράκης» δραστηριοποιείται δυναμικά από το 1921 στη παραγωγή και εμπορία αρτοσκευασμάτων. Έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την παραγωγή μιας ευρείας γκάμας αγνών και υγιεινών προϊόντων (κουλουράκια, παξιμάδια, κριτσίνια κ.α), ενώ η εταιρεία έχει συνάψει εμπορικές συμφωνίες με πελάτες σε όλο τον κόσμο. Οι χώρες που εξάγει είναι η Γερμανία, η Γαλλία, το Βέλγιο, η Αγγλία, η Ιταλία, η Ιαπωνία, ο Καναδάς και οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.
Επίσης από το 1997 άρχισαν οι εξαγωγές της εταιρείας όπου εξάγεται το 25% της παραγωγής. Η φιλοσοφία μας, έχει ως επίκεντρο τον καταναλωτή και κύριο άξονα την υψηλή ποιότητα παρασκευής, την ασφάλεια, τον άψογο σχεδιασμό και την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας και τιμής. Παράλληλα, προσπαθούμε να ανταποκρινόμαστε στην κάλυψη των αναγκών του καταναλωτικού μας κοινού, με ήθος και συνέπεια.
Η εταιρεία, έχοντας σταθερά ανοδική πορεία, πλέον συγκαταλέγεται στις πιο καταξιωμένες του κλάδου της, ενώ η επωνυμία μας είναι συνώνυμη της αξιοπιστίας και της ποιότητας.
Τι υλικά χρησιμοποιούνται για πρώτη ύλη;
Στην αρτοποιία «Κωνσταντίνος Περράκης» δημιουργούμε προϊόντα αντάξια των προσδοκιών των καταναλωτών μας, έχοντας πάντα σαν στόχο το καλύτερο γευστικό αποτέλεσμα. Γι’ αυτό το λόγο, φροντίζουμε σε όλες τις συνταγές μας να χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά, χωρίς καθόλου συντηρητικά, με παραδοσιακές κρητικές συνταγές και γενικά προϊόντα από όλο τον κόσμο. Η πιστοποίηση των επιλεγμένων υλικών μας εγγυάται την αυθεντικότητά τους. Υποσχόμαστε στους καταναλωτές μας ότι τα προϊόντα που θα απολαύσουν είναι υγιεινά, φρέσκα και χειροποίητα. Γνωρίζοντας ότι βρισκόμαστε μέσα στις καθημερινές σας συνήθειες τιμάμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε με την επιλογή σας.
Πρέπει να σημειωθεί ότι η εταιρεία μας έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001:2000 & 22000.
Που είναι οι εγκαταστάσεις παραγωγής της εταιρείας;
Η εταιρεία αρτοποιίας διατηρεί υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής και στον Φούρνε Χανίων. Οι εγκαταστάσεις μας περιτριγυρίζονται από τα κτήματα μας, στα οποία παράγονται οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε στα προϊόντα μας, όπως ελαιόλαδο και εσπεριδοειδή. Τα προϊόντα μας, διατίθενται στους καταναλωτές αμέσως μετά την παραγωγή τους, χωρίς να μεσολαβεί χρόνος αποθήκευσης.
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο Κωνσταντίνος Περράκης άρχισε να ασχολείται ενεργά από το 1980 στον φούρνο τον οποίο είχε ο πατέρας του δημιουργώντας καινούργια προϊόντα και ανοίγοντας καινούργιες αγορές.
– Το 1987 εκσυγχρονίζει τον φούρνο του πατέρα του και μπαίνει δυναμικά στο χώρο τον super market, κλείνοντας συνεργασίες με τις μεγαλύτερες αλυσίδες της Ελλάδας
– Το 1993 ξεκινά τις εξαγωγές σε όλη την Ευρώπη, με αφορμή τις εκθέσεις που λάμβανε μέρος στο εξωτερικό
– Το 1998 δημιουργεί την υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής αρτοσκευασμάτων. Η νέα αυτή μονάδα που πλήρη όλες τις προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας παίζοντας σημαντικό ρολό στην ανάπτυξη των πωλήσεων.
– Το 2006 προσθέτει 2 νέες γραμμές παραγωγής και μια υπερσύγχρονη γραμμή τυποποίησης των προϊόντων δουλεύοντας πάντα με γνώμονα την ποιότητα
– Το 2010 εκσυγχρονίζει της γραμμές παραγωγής με καινούργια μηχανήματα και με στόχο της εξαγωγές με καινοτόμες συσκευασίες και τυποποίηση τον προϊόντων 2014 μπαίνει στη παραγωγή παξιμαδιών και παξιμαδοκούλουρα και μια νέα γραμμή συσκευασίας ξεκινά
Το 2017 αγοράζει την πέμπτη γραμμή παραγωγής
Πλέον η Cretan Bakery Perrakis έχει εδραιωθεί στο χώρο μετά από χρόνια κόπο και πολύ δουλεία με ασυναγώνιστα προϊόντα.

Επιστροφή στο 1ο τεύχος

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω