Βράβευση Δημήτρη Φραγκάκη

Τιμητική βράβευση στον Γενικό Γραμματέα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) κ. Δημήτρη Φραγκάκη, απένειμε η FedHATTA και ο ΗΑΤΤΑ, ως αναγνώριση των προσπαθειών του για την προβολή του ελληνικού τουρισμού το 2020, προκειμένου να παραμείνει η Ελλάδα ψηλά στις επιλογές των τουριστών την επόμενη ημέρα και να καταφέρει να επανατοποθετηθεί ανάμεσα στις σημαντικές τουριστικές χώρες υποδοχής τουριστών, στην μετά covid 19 εποχή.
Στην τελετή βράβευσης, η οποία πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά την Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου παρουσία των Προέδρων των Ενώσεων-Μελών της FedHATTA και του Προεδρείου του ΗΑΤΤΑ, τιμήθηκε και η Διευθύντρια Γραφείου ΕΟΤ Κάτω Χωρών κα Ελ. Σκαρβέλη, αρμόδια για Ολλανδία, Βέλγιο & Λουξεμβούργο, για τη συμβολή της στην προβολή της Ελλάδας ως προτεινόμενου προορισμού της ECTAA (The European Travel Agents’ and Tour Operators’ Associations) για το 2ο εξάμηνο του 2020.
Ο κ. Φραγκάκης τόνισε την βούλησή του για συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα, και πρόσθεσε ότι τα τουριστικά γραφεία δεν είναι απλώς συνεργάτες στο έργο του Οργανισμού αλλά εταίροι, αναγνωρίζοντας τον ρόλο τους στον παγκόσμιο τουρισμό.
«Το 2021 θα είναι η χρονιά όπου θα αρχίσει να αποκαθίσταται η ισορροπία για τον τουρισμό» συνέχισε ο ΓΓ του ΕΟΤ, εκφράζοντας τη συγκρατημένη αισιοδοξία του για την πορεία του ελληνικού τουρισμού, ενώ αναφέρθηκε στο τριετές στρατηγικό σχέδιο προβολής της χώρας στο εξωτερικό και τόνισε ότι ο ΕΟΤ θα συνεχίσει να στηρίζει τις συμμετοχές των ελληνικών επιχειρήσεων στις virtual τουριστικές εκθέσεις του εξωτερικού.

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω