Βράβευση Κρητικών Επιχειρήσεων

Βράβευση Κρητικών επιχειρήσεων στην διάρκεια της 7ης έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ.
Το 1ο Βραβείο ποιότητας εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου απονεμείθηκε στην εταιρεία ZIRO SITIA O.E., δύο βραβεία απονεμήθηκαν στην εταιρία Ερωτόκριτος για την «Ερωτόκριτος βιολογική ρίγανη» και «ρίγανη», βραβείο για το προϊόν «τσικουδιά» απέσπασαν η εταιρεία ΠΑΤΣΑΚΗΣ ΜΙΧ. ΑΒΕΕ, καθώς και η εταιρία ΑΩ Κιβωτός για τα προϊόντα της.
Σημειώνεται ότι η Περιφέρεια Κρήτης ήταν τιμώμενη και σε ένα ενιαίο εκθεσιακό περίπτερο πρόβαλε τα διατροφικής αξίας και ποιότητας προϊόντα των παραγωγών του νησιού.
Συνολικά 23 επιχειρήσεις παραγωγών παρουσίασαν τα προϊόντα τους στο περίπτερό της και χιλιάδες επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να γνωρίσουν και να γευτούν τα προϊόντα μας.
Την Περιφέρεια Κρήτης εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Πρωτογενή τομέα, Μανόλης Χνάρης καθώς και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Παύλος Μπαριτάκης.
Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στον εκθεσιακό χώρο Helexpo στο Μαρούσι και αποτελεί είναι μια σημαντική έκθεση με περισσότερους από 350 παραγωγούς και 3.000 προϊόντα.

Επιστροφή στο 3ο τεύχος

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω