Γενέθλια μέρα στα Ρούστικα

Τα 10 χρόνια λειτουργίας εορτάζουν ο Πανελλήνιος Όμιλος Φίλων του ποιητή Μανόλη Αναγνωστάκη και το Πνευματικό-Πολιτιστικό Κέντρο και Βιβλιοθήκη Ρουστίκων «Ανέστης και Μανόλης Αναγνωστάκης» το Σάββατο 1 Αυγούστου 2020 και ώρα 8.00 μ.μ. στα Ρούστικα Ρεθύμνης.
Σημειώνεται ότι λόγω του περιορισμού του αριθμού των θέσεων που επιβάλλει η τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα του Υπουργείου Πολιτισμού και θα υπάρχει σειρά προτεραιότητας, τηλεφωνικά στο 6974846245 είτε με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στο [email protected].
Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται με την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης, τον Δήμο Ρεθύμνης, την Κ.Ε.ΔΗ.Ρ. και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ρουστίκων.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
20:00 Προσέλευση και υποδοχή κοινού (σύμφωνα με τις οδηγίες του ΥπουργείουΠολιτισμού και της Περιφέρειας Κρήτης για την ασφαλή διεξαγωγή τηςεκδήλωσης).
20:15 Χαιρετισμοί.
20:30 «Μέσα στα γέλια και στις σοβαρές κουβέντες, όπως πάντα».
Η χιουμοριστική πλευρά του Μανόλη Αναγνωστάκη.
Θάλεια Ιερωνυμάκη, δρ Νεοελληνικής Φιλολογίας, μέλος Ε.ΔΙ.Π.Πανεπιστημίου Πατρών20:50 Το ιστορικό της δημιουργίας του Κέντρου Αναγνωστάκηστα Ρούστικα Ρεθύμνης και του Πανελλήνιου Ομίλου Φίλωντου ποιητή Μανόλη Αναγνωστάκη.
Γιάννης Δημητρακάκης, επικ. Καθηγητής Πανεπιστημίου Κρήτης,γραμματέας του Δ.Σ. του Ομίλου.
2010-2020: Δέκα χρόνια λειτουργίας και δράσης.
Ρινέττα Βογιατζή, DEA Νεοελληνικής Φιλολογίας, μέλος του Δ.Σ. του Ομίλου.
21:10 Μουσικό διάλειμμαΈντμοντ Αλέξι, βιολονίστας21:20 Απονομή τιμητικού ενθυμίου, για την αποφασιστική συμβολή τους στηδημιουργία και λειτουργία του Κέντρου Αναγνωστάκηκαι του Ομίλου, κατά σειρά στα παρακάτω πρόσωπα:Άγγελος Καριανάκης, Ανδρέας Φραγκιαδάκης, Εύα Περπυράκη,Νάσος Βαγενάς, Άντεια Φραντζή, Αλέξης Πολίτης,Γιώργος Σταυρουλάκης, Ευγένιος Φραγκιαδάκης,Γιάννης Γαρεδάκης – Παρασκευάς Περάκης, Στέλιος Αναγνωστάκης.
21:50 Μουσικό πρόγραμμα – ανάγνωση ποιημάτων του Μανόλη Αναγνωστάκη.
Έντμοντ Αλέξι, βιολονίσταςΚωστής Καπελώνης, ηθοποιός.
Την εκδήλωση συντονίζει η Άννα Μακράκη-Καρέλα, δημοσιογράφος,μέλος του Δ.Σ. του Ομίλου Φίλων του ποιητή Μανόλη Αναγνωστάκη.

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω