Ροή Ειδήσεων

Δημοπρατήσεις έργων Κρήτης

Το Περιφερειακό Συμβούλιο ενημέρωσε ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης για τα αποτελέσματα των συναντήσεων που είχε στην Αθήνα, στις συναντήσεις με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών.
Ειδικότερα ο Περιφερειάρχης δήλωσε ικανοποιημένος από την συνάντηση και την αποδοχή των προτάσεων της Περιφέρειας Κρήτης και τόνισε πως με την πίεση όλων των φορέων της Κρήτης μπορούν να γίνουν όλα τα μεγάλα έργα του νησιού. Αναφέρθηκε δε στα μεγάλα εγγειοβελτιωτικά και υδρευτικά έργα, όπως του Πλατύ Ποταμού, των Αμιρών και της Ιεράπετρας, με δημοπρατήσεις που μπορούν να υπάρξουν μέσα στη διετία 2021-2022.
Παράλληλα στα έργα της οδικής ασφάλειας, για τα οποία ανέφερε πως μαζί με τις αποκαταστάσεις των ζημιών προχωρούν και θα υπάρξουν δημοπρατήσεις εντός του φθινοπώρου.
Συγκεκριμένα ο κ. Αρναουτάκης δήλωσε: «Παρακολουθούμε όλες τις εξελίξεις, διεκδικούμε και συνεργαζόμαστε. Κάθε εβδομάδα θα έχουμε επαφές με όλα τα υπουργεία για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για τα έργα της Κρήτης. Ήταν πολύ θετική η επίσκεψη στο Υπουργείο Υποδομών και η αποδοχή των προτάσεων μας από τον Υπουργό και το Γενικό Γραμματέα».

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω